tisdag 25 mars 2008

Jag överlevde

Jo jag överlevde faktiskt fartleken i snön. jag halkade inte ens en enda gång tror jag, vilket är ganska bra med tanke på hur klumpig och osmidig jag är. På vissa ställen hade jag visserligen inte världens snyggaste löpstil, men sånt får man bjuda på. Var väldigt svårt att få till ett bra fartlekspass, men jag gjorde så gott jag kunde och försökte öka på de ställen där det var lite bättre underlag. Kroppen kändes lite piggare än igår, men nu hade jag istället träningsvärk i rumpan efter styrkepasset. Att man aldrig blir nöjd :)

Ikväll väntar 90 minter spinning och imorn ska jag vila. Eller vila och vila, jag ska flyttpacka och skruva ner och isär hyllor och sånt så helt stillasittande kommer jag inte att vara. Det skulle inte förvåna mig om jag får träningsvärk efter det också. Jag har väldigt (!) lätt för att få träningsvärk har jag märkt, och jag vill inte tänka på hur det kommer att kännas i ryggen och vaderna om en vecka efter massa bärande och trappgående.

Nu är det dags att laga middag! Tror det får bli nån sorts wok bestående av tofu, bambuskott, morötter, soja, currypasta, massa kryddor och ris till. Kylskåpet börjar bli lite tomt och det känns ju lite onödigt att storhandla nu och få massa extra att bära på till helgen..

4 kommentarer:

M. sa...

gott med tofu:) använder du naturell eller marinerad? ha en fortsatt bra dag/kväll!

Löpning & Livet sa...

molly: ja det är gott! Jag brukar använda lite olika beroende på vad jag gör för rätter. Idag, när jag använde mycket kryddor och soja och sånt använde jag naturell, men är den en rätt med mindre sånt brukar jag ta marinerad.. Trevlig kväll du med!

Anonym sa...

vad god din middag lät :) duktigt av dig att köra ett fartlekspass i snön, själv drar jag mig för löpning när vädret inte är det ultimata.. måste bättra mig :)

Löpning & Livet sa...

sofia: Jo den blev rätt god faktiskt :)
Jo jag fick verkligen tvinga mig själv att ge mig ut, men när jag väl var ute var det inte så farligt som jag trodde :)