söndag 9 mars 2008

Tiden rusar

Ojoj, det är redan söndag eftermiddag (snart iallafall) och min lediga helg är snart ett minne blott. Sen är det jobb två helger i rad igen innan det är dags för flytthelg. Tur att jag har rätt mycket ledig tid på vardagarna så att jag kan få lite saker gjorda! Fast fått saker gjorda har jag faktiskt lyckats väldigt bra med denna helg. Gårdagen försvann i ett nafs med Ikeashopping, fika och sen massage och middag. Vi gjorde för övrigt världens godaste dessert! Hittade ett recept i Leilas guldkant på vardagen som ni som har den boken måste testa! Superenkelt och supergott! Vaniljglass, jordgubbar, hallon (egentligen röda vinbär) och en sås på balsamvinäger, socker och kardemumma. Mums så gott!! När jag tänker efter så kan jag ju lika gärna lägga ut receptet så att alla kan testa:

1 näve färska röda vinbär (vi tog massa frysta hallon)
1 l färska jordgubbar (vi tog frysta)
1/2 tsk svarta kardemummakärnor (vi tog mald)
3 msk balsamvinäger
2 msk råsocker (vi tog vanligt socker)
4 kulor mjuk vaniljglass

Idag har jag också fått en del gjort. Så fort Martin kom hem från sin Tysklandstripp med jobbet åkte vi till Ikea (idag igen) för att köpa flyttkartonger som jag inte fick med mig igår. Så nu är det bara att börja packa så smått. Nu ska jag snart laga middag och pyssla lite och sen senare i eftermiddag är det dags för tempolöpning i regnet och blåsten. Tror att det vilar nån förbannelse över mina tempopass, för varje gång nu efter jul har det blåst halv storm ute. Men man får väl se det som bra träning antar jag..

5 kommentarer:

Unknown sa...

Tänk vad snabb du kommer vara när det INTE blåser! :)

Löpning & Livet sa...

mialena: jo det är väl så man får tänka :)

lina sa...

Synd att jag inte såg receptet tidigare, har varit sugen på efterrätt både igår & idag - men inte vetat vad jag vill ha! Men nästa gång testar jag detta, låter mums!

Em Löfgren sa...

smaskigt recept! och att springa i motvin måste ju vara dubbelt så jobbigt så då kanske man kan nöja sig med att kuta hälften så långt?! hehe!

Löpning & Livet sa...

lina: ja testa! supergott! :)

emliscoius: haha så kan man ju också tänka :)