torsdag 27 mars 2008

Det är lite mycket nu..

Just nu har jag miljoner saker i huvudet att hålla reda på och komma ihåg att fixa med. Dessutom har jag miljoner saker att göra så det blir nog tyvärr inte så mycket uppdateringar här de närmaste dagarna. Förutom att träna ska jag hinna med att fixa med flytten, grejja klart det allra sista med c-uppsatsen som äntligen (!!!) ska lämnas på tryck idag och försöka hinna med lite företagsplanerande vilket inte är det lättaste när vi jobbar så totalt olika tider.

Jag ska iallfall försöka hinna med att skriva lite, jag kommer ju få abstinens annars! Under tiden kan ju ni gå in på bloggkoll eller klicka på ikonen här till höger och börja prenumerera på bloggen så missar ni inte några nyheter från mitt liv :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Meus parabéns pelo o seu blog. Um abraço do brasileiro Manoel do Brazil.

Anonym sa...

Johanna hälsade att du gärna får hämta balansplattan snart. Den tar plats under hennes säng...:-) kram!

Löpning & Livet sa...

marie: ja just det! har haft lite mycket att tänka på nu inför flytten.. tror du det är ok om jag hämtar den nästa vecka? Tack än en gång för att du är så snäll och ger mig massa saker!! puss!

Anonym sa...

Hoppas du också får njuta av solen snart!

Hur långt ska du springa?

Löpning & Livet sa...

elin: det hoppas jag också :) Idag blir det (förhoppningsvis) 18km.. Med en 15 minuters fartökning mellan 50-65 minuter in i passet som just nu känns väldigt mentalt jobbig :)

Anonym sa...

Du får börja riktigt riktigt långsamt så att fartökningen inte blir så jobbig! ;-)

Susanna sa...

Och jag längtar tills min c-uppsats är i samma stadie som din =)

Ja hästar är underbara! Jag längtar tills jag flyttar tillbaka till landet och kan köpa en engen igen. Bara hoppa upp på hästryggen ohc ge sig ut i skogen, det är helt underbart!

Löpning & Livet sa...

susanna: Jo.. fast eg skulle den avrit klar i juni :) De sista små ändringarna har tagit lång tid att hinna få till :)

Ja visst är dom underbara! Jag önskar att jag kunde bli lite rik så att jag hade råd att köpa en egen :)