måndag 3 mars 2008

Fredagens shopping


Här kommer de utlovade bilderna från fredagens shopping. Ni får dock stå ut med att jag var tvungen att ta kort på mig själv i spegeln. Jag fattar nämligen inte hur självutlösaren funkar och nån fotograf fanns inte hemma. Man ser ju heller inte så bra hur kläderna ser ut.. Ser ju mest ut som en klänning, så därför tog jag med en ful bild på bara kläderna också. Kjolen är iallafall superhög, den slutar (eller börjar?) precis under brösten. Hängslena går att ta av vilket jag gillar, då kan man variera sig lite! Ingen bild på de glansiga tightsen/skipantsen dock. Ni får föreställa er hur de ser ut :)

11 kommentarer:

Puma sa...

bra shoopping - sitter skitsnyggt på dig ju!

Puma sa...

snygg felstavning där. shopping menar jag ju.

Anonym sa...

vad fin den var! sitter som en smäck på dig!

Löpning & Livet sa...

puma & funrun: tack :)

lina sa...

Skitsnygg!!!

Felicitas sa...

Håller med föregående... Som en schmäck (med tyskt uttal, obs obs obs)! ;D

Löpning & Livet sa...

lina & felicitas: tackar igen :)

Anonym sa...

SKITSNYGGT!

Löpning & Livet sa...

bille: tack tack!

Anonym sa...

ååååh fiiiiint! =)
har du någgra löpningstips? det är ganska bra att springa om man vill gå ner i vikt va ? :)

kolla gärna min -13 kg viktminsknigsblogg om du pallar =)
kram, linda

Löpning & Livet sa...

linda: tack! tja.. är det nåt speciellt du vill veta?

Eftersom viktnedgång handlar om att äta minder energi än man gör av med och löpning ökar energibehovet (precis som all annan träning) är det ju bra om man vill gå ner i vikt. Om det är bättre än någon anna träningsform låter jag dock vara osagt. En kombnination av styrke- och konditionsträning är väl det bästa för att öka sitt "energiuttag"..

Tyvärr hittade jag ingen länk till din blogg, ananrs hade jag gärna gått in och kollat!