tisdag 4 mars 2008

Dagen efter..

Jo idag är dagen efter gårdagens backpass (känns som jag inte gör annat än springer backintervall, men nu är det nog inga fler pass på några veckor) som jag visst tog ut mig lite på.. När jag mobilalarmet började låta tidigt, tidigt i morse kom jag knappt ur sängen. Hela kroppen skrek efter att få sova mer. Ont i huvudet hade jag också och det vet jag ju beror på att jag drack alldeles för lite under kvällen. Åt för lite gjorde jag också, men varken jag eller Martin hade nån energi och ork att laga riktig middag, så det fick bli varma mackor med champinjonstuvning. Lunchen var inte heller mycket att hurra för så idag är det nog bäst att jag ser till att äta (och dricka) ordentligt!

Nu har kroppen vaknat till liv lite och huvudvärken börjar släppa. Hoppas jag klarar av dagens krafttagspass sen. Eftersom jag får sällskap av Ellen så vill jag väldigt gärna gå! Äh det går nog, bara att bita ihop och tänka på att jag får vila hela dagen imorn.. Denna vecka och även nästa är lite lugnare återhämtningsveckor vilket innebär både färre pass och färre kilometer. Det är nog välbehövligt fast lite konstigt känns det ju, nu när jag vant mig vid två pass några dagar i veckan.. Lite jobbigt också att jag inte har nån ursäkt för att ta tag i alla saker som måste fixas inför flytten, söka jobb och annat tråkigt :)

2 kommentarer:

Sofy sa...

Flaschbacks hem till mammas köksbord när det stod varma mackor med champinjonstuvning. Kanske din tur att vara den som inspirerar mig till kvällens rätt (tänker pannkaka här) Låter kanon med träningen. Du är så duktig!

Totalbuzy vecka..hinner knappt blogga, än mindre läsa...men några gamla favvosar måste man försöka hinna med.... nytt djupt andetag och plöja ner ansiktet i tolkningar av hyreslagen... phu...

kramen

Löpning & Livet sa...

Sofy: Hihi.. fast kantarellstuvning är ju ännu godare! Gott med pannkakor också! Igår gjorde jag en plättvariant som mellanmål, mumsigt!

Stackare! Låter inte kul det där.. Tir att jag slipper sånt.. Fast nu när jag ska starta företag så är det massa jobbiga saker jag måste läsa igenom och lära mig. Blä!