måndag 17 mars 2008

Min halsontmedicin

Nu har jag laddat upp ordentligt med marinerade vitlöksklyftor och lyxjuice för att hjälpa fagocyterna och de andra immunförsvarscellerna att bekämpa det eventuella viruset, glass och te med honung (saknas på bilden) för att lena halsen och godis mest för att jag tycker synd om mig själv. Att det inte finns några vetenskapliga bevis för att vitlök och c-vitamin hjälper mot förkylningar spelar mindre roll, man ska inte underskatta tankens kraft! Nu ska jag krypa ner i sängen med boken och tidningen och stanna där tills någon gång i eftermiddag. Om det har slutat snöstorma då kanske jag tar en tio minuters promenad till "uthämtningsstället" för att hämta ut diverse postorderpaket som väntas komma idag. Halsen känns faktiskt lite bättre nu än i morse och ett tag kom det fram en en liten röst i mitt huvud som viskade att jag kanske skulle springa ändå, men jag har tagit mitt förnuft till fånga och insett att det är bättre att vila idag och förhoppningsvis kunna träna som planerat resten av veckan, än att träna idag, bli sjuk och tvingas vila resten av veckan!

4 kommentarer:

Sofy sa...

Neeeeej! Inget sjukläger nu! Du som är så på g!!! Jag håller en tmme för din hälsa. Kram på dig tjejen!

Löpning & Livet sa...

sofy: nej det får inte hända!! Håll tummarna hårt! :)

lina sa...

Jag skickar massor av krya på dig kramar till dig!!!!! Hoppas det känns bättre snart!

Löpning & Livet sa...

lina: tack tack, det känns redan bättre :)