tisdag 18 mars 2008

Yes!

Jag tror att gårdagens kur fungerade för idag känner jag ingenting i halsen! Eller jo pyttepyttelite, men det gör inte ont utan det är mest en lite konstig känsla. Oroväckande är dock att Martin kände sig lite hängig i gårkväll, men det tänker jag ignorera. Idag ska jag träna, inte riktigt som planerat jag får strukturera om lite i schemat, men lite iallfall. Tänkte gå ut lätt med ett lugnt distanspass och eventuellt lite stabilitetsträning. Men det beror på om jag springer inne eller ute. Jag borde köpa en pilatesboll (eller vad de nu heter) och en balansplatta så att jag kan köra lite sånt hemma. Kanske en bra sak att önska sig i födelsedagspresent..

6 kommentarer:

lina sa...

Vad skönt att det känns bättre! Ha en trevlig dag!

Anonym sa...

Jag har en balansplatta i arvika som jag inte använder. hämta den om du vill ha den...:)/majsan

Sofy sa...

yeahhhhh!!! Ut och spring!

Kram kram

Löpning & Livet sa...

lina: ja det är så himla skönt!

marie: åh är det säkert? fast när ska jag hinna åka dit.. :(

sofy: ja jag har precis kommit in från en underbar tur i solen!

Anonym sa...

Yep, alldeles säkert:-) Marika eller Johanna eller nån som ska hem på påsk kanske kan ta den med åt dig om du ber snällt...

Löpning & Livet sa...

marie: åh vad snäll du är!! jo jag får väl fjäska lite för dom också :)