tisdag 25 mars 2008

Snö, snö, snö

Jag börjar ångra att jag inte packade träningsväskan igårkväll så att jag kunde springa på bandet direkt när jag slutar. Undrar om jag överlever ett fartlekspass i det här snövädret, de är ju inte så bra på att sanda i den här stan precis.. Undrar också vad de som har hand om kollektivtrafiken lever i för låtsasvärld. Varje gång det kommer lite snö blir det totalkaos i trafiken. Hur kan det komma som en förvåning att det snöar i Sverige på vintern?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jo det är samma överaskning varje vinter. Här i skåne slutar tågen att fungera när det är typ tre millimeter snö... då går dörrarna inte att stänga och allt vad det är. Man fattar det inte!

Löpning & Livet sa...

Haha, ungefär som här då :) Spårvagnarna tar sig inte fram och bussarna halkar omkring (kan de inte sätta på vinterdäck liksom?) och blir sådär en halvtimme försenade..