torsdag 13 mars 2008

Önskningar

Snart är det tydligen dags att fylla år igen. Jag gillar inte att fylla år numera, jag vill inte veta av det faktum att jag bara blir äldre och äldre. Jag har stor åldersnoja! Vet inte riktigt varför, kan jag inte bara inse att jag aldrig kommer bli yngre liksom..

Jaja, en sak är bra med att fylla år iallafall; att få presenter. Det gillar jag däremot massor! Eftersom alla som brukar ge mig födelsedagspresenter läser min blogg, så kan jag ju lika gärna lägg ut önskelistan här. Fast problemet är att jag inte vet vad jag önskar mig. Eller jag behöver massvis med saker; nya cykelskor, möbler och annat till nya lägneheten, ny vårjacka, nya skor i mängder, dator.. Listan kan göras lång.. Eftersom jag är ett sånt kontrollfreak vill jag ju helst bestämma själv vad jag ska köpa för cykelskor, vårjacka, träningskläder, möbler och så vidare, så då måste jag önka mig pengar. Vilket är väldigt tråkigt! Så då får det väl bli massa presentkort istället;

♥ Vagabond
♥ Ikea
♥ Åhlens
♥ HM
♥ Lagerhaus
♥ Löplabbet/intersport/stadium/cykelbutik
♥ Monki
♥ Nån annan rolig affär som jag inte tänkt på att jag kan hitta bra saker i

Om nån av er skulle gå och vinna massa pengar som ni inte vet var ni ska göra av så kan ni gärna få köpa en rosa sony vaio till mig också. End.

4 kommentarer:

Anonym sa...

presentkort är faktiskt det bästa. Jag har jättesvårt för att få saker som någon annan valt ut åt mig. Likaså tycker jag att det är svårt att köpa saker till andra; det blir mest saker som Jag gillar/skulle vilja ha... =)

Anonym sa...

måste också lägga till att jag gillar att köpa saker till människor när jag hittar Det Perfekta, men det är tråkigt att 'tvingas' köpa något när det är dags för födelsedag. Jag vill ge saker hela året! =)

lina sa...

Smart med önskelista på bloggen! Presentkort är ju perfekt att få, då kan man ju själv välja!

Löpning & Livet sa...

funrun: ja det är superbra! :) Jo jag känner igen det där med att köpa det man själv vill ha till andra :) Och även att det är superkul att köpa när man hittar den där perfekta grejjen!

lina: ja det är jättebra! Roligare än pengar, men man får ändå välja själv liksom..