lördag 22 mars 2008

Tvärtomleken

Jag vill inte vila idag! Varför måste alltid allt man inte får göra vara lockande? Igår ville jag verkligen inte träna, men då var jag"tvungen". Idag måste jag vila och då vill jag träna. Störande! Igår var det dåligt väder, idag är det sol. Tänk om jag hade en sån där spåkula (heter det så??) så att jag kunde se vad det ska bli för väder den närmaste veckan och sen utifrån det planera min träning. Det hade varit superbra! Kanske skulle det gå att förutse vilken motivation man kommer ha olika dagar också, det hade varit ännu bättre!

Om drygt en och en halv timme slutar jag jobba, kanske "fuskar" jag och tar en promenad hem istället för att åka spårvagn. Det räknas ju (enligt mig) ändå inte som träning, bara som motion..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Javisst är vädret härligt här i Göteborg idag!Toppen påskväder!

Sofy sa...

Hej tjejen! Hoppas du haft en underbar påsk, trots jobb och ensamhet. Vi kom iväg och fick familjemiddag sen i alla fall, fast med "fel" familj, ha, ha... nåja, det var mysigt o härligt. Superförkyld nu...kan knappt ens orka med vardagsmotionen som är promenader med Speja. Trist känsla nu när de nya springskorna står i hallen och lockar. Hoppas att du fick ordning på tvärtom-humöret. Kram kram

Löpning & Livet sa...

emma: ja lite kallt bara, men annars ska man inte klaga :)

sofy: jodå, det har varit en bra påsk med mycket godis :) Så mycket att jag börjar bli trött på det nu och nästan känner för en godismatch, haha

Jobbigt med förkylning, speciellt nu när knät har varit så bra! Vila ordentligt så är du snart på ute med speja och de nya skorna! =)