lördag 8 mars 2008

Ledig lördag = shopping, massage och lyxmiddag

Vaknade vid halv sex i morse av att jag hade jordens mensvärk. Inte bästa starten på en ledig lördag direkt.. Efter att ha tagit en tablett lyckades jag somna om igen och vaknade vid halv åtta, vilket kändes som en bättre tid att gå upp. Eftersom jag somnade vid halv elva som vanligt så kände jag att jag fått tillräckligt med sömn då. Konstigt det där.. När jag ska upp halv fem så har jag jättesvårt att somna i tid, men när jag får sova hur länge som helst så somnar jag minsan i soffan redan vid nio..

När jag låg där vid halv sex och väntade på att tabletten skulle börja verka och det kändes som om en klo flyttat in i livmodern kom jag att undra över hur jag ska klara av att föda ut en bäbis. Om jag knappt kan stå ut med mensvärk, hur ska jag då kunna stå ut med den enorma smärta som jag antar att det är att föda? Bäst att inte tänka på det, jag har redan graviditet- och förlossningsskräck så att det räcker. Nästan så att det kommer bli ett hinder för mig den dagen vi bestämmer att det är dags för en bäbis. Det kommer bli nio månader i konstant ångest och skräck. Dels för att jag kommer gå runt och noja mig över jag inte ska äta tillräckligt bra så att bäbisen får brist på nåt näringsämne, och dels ångest och skräck inför dagen då den ska komma ut. Usch, inte tänka mer på det nu. Istället ska jag åka till Ikea och tröstshoppa lite! I eftermiddag ska jag hem till Ellen för wellnesskväll! Först blir det massage och sen ska vi laga nån lyxig middag och dricka rödvin!

4 kommentarer:

Puma sa...

jag har också förlossningsskräck. fattar inte hur det ska gå till. ajaj!

Unknown sa...

Fy, förlossning känns inte direkt lockande nej... Fast graviditetshormonerna kanske blockerar det litegrann - varför skaffar annars folk mer än ett barn? Jag tänker så här: det finns så himla mycket knark att ta till så det ordnar sig nog ;)

Anonym sa...

haha singstar är inte min grej alltså... haha. har bara sjungit karaoke vid ett tillfälle o det var i tokyo. då måste man. ;) men det gick ju åt ett par long island ice tea också. ;)

ja så fort vi har pengar så blir det en tripp till västkusten. dansa dansa dansa :)

Löpning & Livet sa...

puma: nä inte jag heller! :)

mialena: nej nåt borde det ju vara som göra att man står ut.. jag ska nog ta allt smärtstillande som går, så att jag nätt och jämt är vid medvetande, haha :)

ingela: haha, det är nog inte riktigt min grej heller. när jag är nykter vill säga, när jag har druckit är det verkligen min grej :)