fredag 14 mars 2008

Segt!

Idag är jag så sjukt seg. Det spelar ingen roll vad det är jag ska göra, men allt går i snigelfart. Att gå upp och dra på mig träningskläder, hälla i mig ett stort glas nyponsoppa och äta ett ägg (jag har en superbra grej från Designtorget, ett "ägg" som man knäcker i ägget i, har sönder gulan lite, häller över några droppar vatten över, sätter på locket och micrar i 40-45 sek och sen äter!) gick i snigelfart. Att gå till bussen gick i och för sig ganska snabbt, men sen när jag skulle dra av mig överdragskläderna och gå upp till cykelsalen kom snigeln i mig tillbaks igen. Cyklingen gick rätt bra ändå, men sen blev det värre. Sprang till en buss som kom precis när jag kom ut, men precis när jag var framme vid dörren åkte den iväg. Jävla buss! Så då fick jag vänta på nästa och när jag väl kom hem fastnade jag som vanligt vid datorn innan jag lyckades hoppa in i duschen. Suck, varför tar allt sån tid? Kanske för att jag har lite huvudvärk? Hjärnan kanske funkar sämre då? :)

Har iallafall hunnit med att färga håret, diskat och städat lite i badrummet och nu är det nog dags för lunch säger magen. Åt frukost för ungefär tre timmar sen så det kan ju stämma. Sen ska jag handla mat och träna styrka! Bye!

Inga kommentarer: