tisdag 4 mars 2008

PhotoshopIdag har jag varit sjukt trött och seg hela dagen och jag är det fortfarande. Klarade mig igenom träningen, men annars har jag mest sovit. Med tanke på hur mycket sömn jag fått det senaste dygnet borde jag vara superpigg imorn. Hoppas kan man ju iallafall.. Eftersom jag har noll fantasi och blogginspiration så bjuder jag på en semelbild istället. Semlor blir man glad av! Jag försöker lära mig Photoshop och hittills går det ju sådär.. Jenny lärde mig lite trix igår, och det här är mitt senaste alster. Inga avancerade grejjer än så länge alltså :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag använder photoshop jättemycket. Fotar ganska mycket och använder det då för att trixa med ljus och skuggor mestadels. Vilken version kör du?
Om du har ngt specifikt problemas så kan du fråga mig om du vill, jag kanske kan hjälpa till! =)

Löpning & Livet sa...

funrun: va kul! jag hade tänkt mig att lära mig sånt också snart :) Hm.. tror det är version 9,0 Jo jag kommer säkerligen få problem och då är det bra att veta att jag kan fråga dig :)

Anonym sa...

wow bra jobbat. Du lär dig.

Löpning & Livet sa...

jenny: haha, lite bättre kan jag nog, fast jag orkade inte mer just då :)