onsdag 19 mars 2008

Stackars benen

Omg vad jag kommer ha träningsvärk i mina stackars ben imorn. Varför då? Jo för att idag körde jag lite olika löpskolsövningar efter distanspasset. Det är väl inte så jobbigt änkte jag, men i slutet kunde jag knappt lyfta benen alls i de höga knälyften och nästan inte få upp foten mot baken i hälkickarna. Benen bara dog. Och eftersom alla lövningarn utförs på tå, kommer vaderna inte heller må så bra imorn. Och jag anser mig ändå ha ganska starka ben. Inte för löpskolningar tydligen. Jag kände redan direkt efter passet att det kommer bli svårt att komma ur sängen imorn och något mer pass i dag blir det inte tal om. Usch, den här veckan går inte alls enligt planerna, jag får planera om schemat hela tiden. Först på grund av känningarna i halsen i måndags, sen på grund av att Martin ville att jag skulle följa med honom på stan och köpa byxor ikväll (jag har ju inte bara löpning i hjärnan, jag är ju även en shopaholic) och nu även på grund av benen. Jag hade tänkt ta mig ut för lite långa intervaller efter shoppingen, men det går bara inte. Hur jag ska klara av morgondagens träning fattar jag inte, men det får gå på nåt sätt. Nu väntar shopping!!

Inga kommentarer: