onsdag 19 mars 2008

Shopaholic

En ny, större, bättre och rosa träningsväska (ska försöka hinna fota imorn!) blev reslutatet av shoppingen! För mig alltså, för min prins blev det ett par snygga mörkblå Cheap Mondayjeans. Och lite godis till oss båda. Vi får nämligen fira lite påsk redan idag eftersom han åker hem till sina föräldrar imorn. Själv kan jag inte följa med, jag ska jobba som vanligt. I och för sig kommer han ju hem på lördag eftermiddag så lite påsk tillsammans får vi ju. Så lite mer godis hinner vi nog med innan påsken är över! :)

Appropå shopping, eller rättare sagt pengar, var jag inne på marathon.se och kollade in tävlingskalendern. Inte bra. Det finns så många lopp jag skulle vilja springa men så lite pengar på mina konton. Någon som är sugen på att sponsra? :)

4 kommentarer:

lina sa...

Ny träningsväska vill jag med ha!!! Ha en trevlig påsk!

Löpning & Livet sa...

lina: ja det är kul med nya saker :) Glad påsk till dig!

Anonym sa...

Obegränsat med pengar vore helt underbart!

Löpning & Livet sa...

anna: ja det vore rätt bra :) Kul att du hittat hit föresten! :)