onsdag 5 mars 2008

Imponerande!

Jag har inte sovit en enda minut under hela dagen! Jag är imponerad av mig själv! När jag går upp 04.30 brukar jag alltid sova nån timme (ibland "råkar" det dock bli mer) när jag kommer hem, men idag har jag haft fullt upp med företagsplanerandet (vi har kommit en liten bit längre iallafall, även om vi fattar nada av f-skattesedeln), storhandling och matdagboksanalysernade. Antar att jag kan tacka gårdagens extrasömn för att jag fortfarande är vid liv. Fast nu börjar ögonen bli trötta och jag ska nog duscha och sen dricka en kopp te och äta lite kvällsmat, så att jag kan krypa ner i sängen och läsa sen.

God natt! Sov gott, dröm sött!

6 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Jag fattar inte heller nått av f-skattsedeln. Har fått samma jäkla f-skattsedel tre dagar i rad nu?!?! Har dom överskott på papper på skatteverket eller?

Andréa sa...

anna: haha ja det kan man undra :) Vad har du för företag då?

Nike sa...

Låter roligt det där med att starta eget, att göra något man brinner för! Lycka till!

jenny sa...

bra.

Andréa sa...

nike: tack! :)

jenny: jo

Anna sa...

Extraknäcker lite med kostrådgivningar och kostföreläsningar. Men det är bara vid sidan om tyvärr... Är ekonom "på riktigt".