söndag 2 mars 2008

Två timmar kvar

Bara två timmar kvar sen får jag äntligen stänga och åka hem! Har varit fullt upp hela dagen idag också med Les Mills kvartal idag även idag. Lite kul är det ju att det händer nåt som sagt, men idag har det tidvis varit lite väl stressigt. Fast lite kul är det ju att träffa lite kändisinstruktörer, hihi. Och jag är väldigt sugen på att gå body pump utbildning nu!

När jag kommer hem är det bara att snabbt som attan byta om och ge sig ut på lite lätt distans igen. Fort så att jag inte hinner fundera över om soffan inte vore skönare ändå. Men det ska bli skönt att springa faktiskt, skönt att rensa huvudet lite och få lite luft. På de lugna passen behöver man ju inte tänka så mycket utan det är bara att lyssna på musiken och låta tankarna vandra iväg.. Sen, när jag sprungit klart, hoppas jag att middagen är serverad (och att jag slipper diska och att lägenheten är dammsugen (ja önska kan man ju)) så att jag bara kan äta och sen slänga mig i soffan och se på Wallanderfilmen på 4an. Tror inte jag har sett den..

Föresten så blev jag lite sugen på vasalopp trots att jag inte kan åka skidor. Ska nog satsa på att få det gjort nästa år trots snöbristen här i gbg. Fast då krävs rullskidor och hur jag ska överleva på dem fattar jag inte. Hur stannar man liksom??

2 kommentarer:

Puma sa...

det undrar jag också!! hur sjutton stannar man?

Löpning & Livet sa...

puma: jag tror inte att det går :)