måndag 17 mars 2008

Tack!

Tack för alla era tips och råd! Ni är så söta!

Nu efter att jag har sovit och i flera timmar känns det faktiskt bättre. Jag är dock väldigt seg, men det blir jag ju alltid av att sova på dagen. Känner bara pyttelite i halsen nu och inga förkylningssymtom i övrigt, så jag hoppas på att allt ska kännas bra imorn!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt att du mår bättre! Ifall du behöver mer tips trots allt så kan jag meddela att echinacea och Mr Darcy (BBC-versionen av Stolthet & Fördom alltså) brukar fungera på mig när jag är sjuk!
Och så läste jag på jogg.se idag att omega-3 verkar vara bra mot förkylningar. Kanske är pga ett års kapselknaprande som jag inte varit förkyld på lika lång tid...?

Löpning & Livet sa...

mialena: tack för tipsen :)Har faktiskt inte så stor koll på hur vida omega 3 är bra mot förkylningar (även om jag borde, hur kan jag bara glömma allt hela tiden??) men allt som man tror funkar verkar ju vara bra! :)