tisdag 11 mars 2008

Bokat och klart!

Nu har jag även bokat hemresan från Blogger Boot Camp så nu är allt (nästan) fixat och klart. Dyrt som satan är det att åka tåg, 492 spänn fick jag betala för att få åka hem. Visserligen blev det första klass (hur första klass kan vara billigare än andra klass på samma resa fattar jag inte, men det var ju bra för mig!) vilket innebär att jag slapp köpa till svindyr platsreservation. Det har jag ingen lust med, men eftersom jag antagligen kommer vara rätt trött och sliten efter en hel träningshelg, och inte vill behöva flytta runt hela tiden så hade jag nog glatt fått betala för reservation ändå. Tur att jag slapp! Skönt även att det blir x2000 både dit och hem, jag hatar att åka det andra superlångsamma tåget! Och när jag tänker efter så fick jag ju ditresan för endast 95 kr (!) så blir det ju sammanlagt rätt billigt. Och lite pengar är det ju värt att lägga på en helgfyllt av inspiration och glädje!

9 kommentarer:

Susanna sa...

Jag fick också mina biljetter för nästan samma pris. Var väldigt glad när jag såg att ditresan bara kostade 95, men det jämnade ju ut sig på hemresan. Jag tänkte som du och tog förstaklass där med, för mig kostade den bara några kronor mer, och det har man ju gjort sig förtjänt av då, right? Ska bli så kul!

Puma sa...

ska bli kul som 17 att träffa er allihopa

Löpning & Livet sa...

susanna: Du åker också från gbg va? Kanske hamnar vi på samma tåg? Kommer inte ihåg riktgit vilkent id jag åker upp, men det är på fredag eftermiddag. Tåget hem går iaf 17.35, hoppas jag hinner! :)

puma: Ja!! Det ska bli superkul!

Susanna sa...

Kollade upp mina biljetter nu och vi åker visst samma tåg hem! Kul! Då får vi stressa till tåget tillsammans :) Jag kollade på karta över stockholm över var gymmet ligger i förhållande till stationen, och det verkar bara vara runt en kilometer emellan så det ska inte vara någon fara.
Hur åker du på fredagen då? Jag åker vid 15.42.
Oj nu blir jag nästan lite nervös över allt :)

Löpning & Livet sa...

susanna: Va bra! Och du, vi åker nog samma tåg upp också! :)

Karin sa...

Ska bli kul att träffas på riktigt!! =) Sen lär vi väl ha reunion på Gbg-varvet va?

Löpning & Livet sa...

nike: Ja! klart vi ska! =)

Sofy sa...

JAAAAAAAAAA!!!!! KRAM!

Löpning & Livet sa...

sofy: hihi, kram själv!