torsdag 6 mars 2008

Enkelt, snabbt och gott!Jag gillar inte kokt potatis, men pressad potatis tycker jag är jättegott. Konstigt, I know, vad är skillnaden liksom :)

Pressad potatis, med rårivna morötter och vegeschnitzel kanske inte hör till de mest kulinariska rätterna, men enkelt är det, snabbt går det och gott smakar det! Kan även tillägga att jag antagligen även fått i mig lite hud eftersom jag som vanligt hyvlade mig lite i en finger. Men lite extra protein har väl ingen dött av :) Och ja, jag är ett matvrak, men tur är väl det, hur skulle jag annars orka med all träning..


PS. Jag har inte tid med nåt photoshopande nu, måste diska innan det är dags att gå till spinningen, så ni får nöja er med vanliga bilder.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag tror det är sånt (hud-hyvlingen) som kallas återvinning! =)

Löpning & Livet sa...

funrun: haha! ganska smart egentligen, billigt liksom :)

Em Löfgren sa...

hej vännen!! jag älskar oxå pressad potatis! känns lite festligare oxå! fast det är tyvärr väldigt sällan jag orkar ställ mig och pressa den... dumt dumt!

Löpning & Livet sa...

emliscious: jo det känns ju lite lyxigare på nåt sätt.. och så inbillar jag mig att det smakar godare, men det är nog verkligen bara inbillning =)