torsdag 20 mars 2008

Längtan efter terränglöpning

Jag fick precis ett infall och blev väldigt sugen på att åka till Skatås och springa det galna 18km spåret. Ca 8 av de 18 kilometrarna går över stock och sten, uppför klippor och över myrar, vilket är både kul och bra för balansen. Så här års är det nog väldigt blött och lerigt dock, så jag får nog vänta några veckor innan jag vågar springa det. Men så fort det blivit lite varmare och torrare igen ska jag ge mig ut!

Btw är inte träningsvärken så farlig som jag förväntat mig. Lite ont i höftböjarna och bakisida lår bara men jag hoppas att lite lätt cykling kan få bort lite av stelheten inför kvällens krafttagspass.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad härligt det lät med lite terräng. Själv har jag 21 km platt asfalt framför mig i em. Inte lika spexigt men det får gå :)

Susanna sa...

Terränglöpning är den roligaste löpningsformen! Man hinner inte tänka på hur jobbigt det är då man hela tiden får koncentrera sig på var man sätter fötterna. Sedan tycker jag att det är jätteskönt att vara helt omsluten av skogen också. Nästan så att jag tar ut mp3:n ibland och njuter av tystnaden :)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Glad påsk på dig med!

Susanna sa...

Tack detsamma!

Löpning & Livet sa...

anna: Jo jag är lite sugen :) Bra gjort att springa 21km ändå!

susanna: Ja precis! Man har så mycket annat att tänka på att man glömmer bort att det är jobbigt!

nilla & susanna: tackar :)