onsdag 26 mars 2008

Ett helt underbart roligt och bra spinningpass

Igår var jag på ett 90 minuters distansspinningpass vilket inte händer så ofta. Egentligen vet jag inte varför, för när jag bara har tid att spinnna en gång i veckan borde jag ju alltid välja de långa varianterna för att få så mycket spinning som möjligt.. Men nu blir det ändring på det! För det här passet var det roligaste och bästa spinningpass jag gått på på väldigt länge! Instruktören var superbra och passet liknade mycket mer "riktig" cykling än spinning. Vi var ner i Europa och cyklade runt i skogar, uppför berg och till och med i luften när vi tog flyget över till London och sen tillbaka till Göteborg :)

Kände mig oväntat pigg i kroppen med tanke på fartlekspasset tidigare på dagen och träningsvärken sen i måndags. Gick dock lite segt den sista kvarten och när jag tänkter efter så hade det nog varit smart att ha med lite sportdryck och inte bara vatten. Ska tänka på det till nästa gång. För en sådan blir det definitivt! Föroppningsvis redan nästa vecka om det passar med löpningsschemat. Då ska jag även försöka få med mig Ellen eller Martin, sällskap är alltid roligare, även om man inte pratar under passet.

Nu var ju inte 90 minuter så mycket om man jämför med Karin och Nillas 3 timmars spinningutmaning igår. Ska nog försöka tjata på nån att hänga på nåt liknande :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ett kanonspinning! Å nu började det rycka i mina spinningben... det är ju så härlig träning!

Sofy sa...

Åh vad härligt! jag vill också gå på såna där roliga spinningpass. jag var ju på ett lunchpass, dock bara 45 min långt och tyckte det var jobbigt, men superkul var det inte. Dock kände jag att det finns potentil till att jag skulle kunna tycka att det är superkul. bara man hittar "rätt" upplägg så.

ha en bra dag bland flyttkartongerna!

Karin sa...

Bra jobbat! Visst är det mkt roligare när det är mer cykligt än spinnigt? =)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Duktiga du! Roliga spinningpass som mer är cykel än spining, dom e svåra att hitta, men när man väl gör det så njuter i alla fall jag i fulla drag. Då orkar man mer än man tror!

Anonym sa...

Har inte riktigt lärt mig att uppskatta spinning, men jag ska jobba på det :P!

Löpning & Livet sa...

anna: ja det var verkligen superkul! :) Så himla bra variation till löpningen också!

sofy: Du får testa lite olika typer av pass och olika instruktörer så hittar du säkert också nåt bra!

nike: Ja mycket roligare! På nåt sätt känns det som att det ger mer, även om pulsen kanske inte är lika hög som under ett "vanligt" spinningpass där det blir mer intervallbetonat..

nilla: ja det är synd att inte fler har sånna typer av pass, jag tycker att det är mycket roligare!

anna: Tyvärr kan ju inte alla gilla allt, men jag hoppas att du lära dig att gilla det lite iaf :)

Felicitas sa...

Det lät som ett bra och roligt spinningpass! :) Jag får dessvärre nöja mig med 45 min när jag kör på morgonen.. :P Men lite är bättre än inget! ;)

Löpning & Livet sa...

felicitas: Precis! Lite är bättre än inget! :)