lördag 31 maj 2008

Uppe med tuppen

Jag måste ha blivit dum/gammal/skadad (eller bara smartare?). Jag har helt frivilligt gått upp 05.15 på en ledig lördag! Eftersom jag är ganska trött av mig är det en stor bedrift. Men. Jag är förutom väldigt trött väldigt (!) dålig på att springa när det är så här varmt ute, och vis av gårdagen, då jag höll på att dö av värmen, ska dagens långpass ske tidigt innan det har hunnit bli så varmt. Jag kan nämligen inte springa när det är över 20 grader. Jag blir helt orkeslös och får släpa mig fram. Igår kände jag mig som en hundrakilos flodhäst utan kondis och utan muskler. Idag är jag trots allt lite glad för att jag inte ska springa marathon om några timmar. Men till er alla andra som ska springa;

Lycka till!!! Ni kommer vara superstarka och klara det superbra!

3 kommentarer:

Puma sa...

Tack, jag ska försöka (vara superstark)! Hoppas ditt långpass gick bra!!!

Cizzi sa...

andréa, varför går du upp så tidigt? det kan ju inte vara bra ;) haha. jag gillar att sova läänge =)

Löpning & Livet sa...

puma: det gick helt ok :)

cizzi: eg gillar jag också att sova länge, men efterosm jag har blivit så gammal och förnuftig så inser jag att man hinner med mer om man går upp tidigt :D