tisdag 27 maj 2008

Fri

Jag är ledig + det är sol och varmt ute = jag måste ut och bättra på min (obefintliga) bränna. Nu!

Återkommer senare under dagen med diverse träningsrapporter och annat. Under tiden kan ni roa er med att kolla in banprofilen på Skatåsmilen. Det finns en anledning till att jag kallar den för mördarmilen.

Även kallad mördarmilen

10 kommentarer:

Felicitas sa...

Ojoj.. Jag förstår varför!! :D

Unknown sa...

Ja fy, det där såg inte kul ut! Lycka till med brännan!

Sofy sa...

He, he...vilken utmaning! Nu har jag full förståelse för ditt behov av ladd inför passen som går där.

Ut i solen med dig!
(förresten, att vi inte springer i samma lag på tjejmilen gör ju inget, du kan ju BO hos mig och då blir man samma lag per automatik...i alla fall enligt mig!Dessutom hade jag tänkt att försöka ta rygg på dig och sen inte släppa taget...känns som en perfekt (och tuff!!!) utmaning!)

Susanna sa...

Wohoo - se till att njuta ordentligt nu! Pojkvännen och jag håller på att kolla på lägenheter inärheten av de där naturområdena, så nån gång inom en inte alltför lång framtid ska jag också springa där =)

Anonym sa...

ÅÅÅ vad kul. Jag gillar backar. Man tar en i taget och sen är man framme liksom :)

Villa Carl Larsson sa...

Jo snacka mördarmil. Det finns en sån här där jag bor också. Kallad lila milen, eftersom den är utmärkt som lila men den är helt klart också en mördarmil!! Skulle nog inte fixa den i den form jag är nu. Men jag har gått den och fick en enorm träningsvärk i gluteus. Bra för snygg röv med andra ord hehe.
Ha en härlig dag ute i solen. Kom precis in efter ett par timmar ute. I love summer :) Kram

Cizzi sa...

jäklar vilken terräng! jag är inte avis ;)

Löpning & Livet sa...

felicitas: :D

milalena: tacktack :)

sofy: jo det krävs lite mentalt pepp innan man ger sig ut där :)

Det blir trevligt med tjejmilen, men det blir nog snarare jag som får ta rygg på dig :)

susanna: Åh vad kul! Då kan vi springa tillsammans ibland!

anna: jo det är kul fast väldigt jobbigt! :)

jozan: jo man blir väldigt trött i skinkorna! :D

cizzi: :)

Anonym sa...

Hallå!
Jag bor precis brevid skatås, också en löparfantast..! Springer nästan bara i skatås, det blir väl från 5-6 mil per vecka, och just den milen är tuff (men erkänn det är gött att känna varje krök och stenbumling som sin egen ficka). Något annat är att det senaste månaderna börjat lukta bränt där uppe när man är mellan 4 och 5 kilometer, dom har bränt skog där va?

//ebba

Löpning & Livet sa...

ebba: vad kul att du hittat hit! Och luxigt att bo precis vid skatås! :) Jo den är tuff, men som du säger har an ju en fördel när man vet hur banan går! Det luktar brännt eftersom det var en skogsbrand där för nån månad sen.. Lite jobbigt, jag gillar verkligen inte den lukten :)