onsdag 14 maj 2008

Väntan

Igår: 15km jobbig terränglöpning i Skatås
Idag: Äta, äta, äta (jag är redan trött på att äta) och vila.
Imorgon: Äta, äta, äta och vila
Iövermorgon: Äta, äta, äta och springa ett kort och lätt pass.
Iöverövermorgon: Springa snabbt, snabbare, snabbast!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ju bara för härlig :)

Puma sa...

låter som att ätandet är jobbigast! :-)

lina sa...

Blir en hel del äta kan jag tänka mig! Verkar som att många har börjat köra med fettuppladdning istället för kolhydratuppladdning, vad säger du om det?

Löpning & Livet sa...

emmelie: haha

puma: jo så är det nog :) Och väntan och att våga vila ändå till på lördag (förutom lite på fredan så)

lina: jag är inst så insatt i det, men utifrån det jag läst är jag lite skeptiskt.. men jag skulle absolut kunna tänka mig att prova (dock inte inför lopp första gången). ska nog kolla om det finns några studier gjorda och se vad de kommit fram till, tack för tipset!

Sofy sa...

IHHHH jag vill jag vill jag vill (också vara med och springa lopp).

Ät en muffins åt mig. Eller två. Eller vänta. Jag kan ju äta en själv, ha, ha... Ha så skoj på ätardag nummer två, he, he...

Kram

Anonym sa...

Åh, vad spännande det ska bli att se hur det går för dig på lördag. Du kommer att springa snabbare än din egen skugga!!

Löpning & Livet sa...

sofy: ja synd att du inte kan vara med! Du får komma över och vara hejjarklack :)

elin: ja hoppas kan man ju alltid :)

Anonym sa...

Hihi.. Störtskönt! Ska heja på dig i mitt huvud, lovar!

Anonym sa...

Jag är MEGAimpad av all träning/ätande! Gud vilken disciplin du har! Själv har jag krångel med benhinnorna, igen, och kan knappt springa. Får styrketräna och sitta på cykeln/roddmaskinen istället och det är sååå mycket tråkigare. Jävla ben, nu har de trilskats i 10 år. Grrr....;-) Jag kommer till Götet helgen 24 maj, är du hemma då? En tur till skoaffären kanske?

Löpning & Livet sa...

anna: tacktack! :)

marie: jobbigt med benen!! 24:e.. för ovanlighetens skull (inte) jobabr jag ju sjvälklart heela helgen! Grr! Men jag borde ju hinna med att umgås lite på lördag kväll! Nån tur till skoaffären kan det dock antagligen tyvärr inte bli :( Om du inte komemr på fredag vill säga?