onsdag 21 maj 2008

Sjukt snygg kjol!


Via en väns blogg fick jag redapå att man kan vinna den här sjukt snygga kjolen från Daisy Mae Design. Det enda du behöver göra är att skriva en liten rad i hennes blogg om vilket plagg som är din favorit, samt tipsa om tävlingen på din egen blogg. Klart du ska göra det!

7 kommentarer:

Susanna sa...

Oj den var riktigt snygg och het. Hoppas du vinner då :)

Var det i nästa vecka det skulle passa dig att träffas? Jag ska till Skåne i helgen och stannar där tills onsdag då jag ska lämna in uppsatsen (lätt panik!), men tors, fre, lör eller sön är jag ledig vad jag vet. En långpromenad i något fint område, och en latte på det skulle nog vara optimalt =)

Susanna sa...

Förtydligande: Jag menar att jag kan nästa torsdag - söndag alltså. Från och med den 29de.

Löpning & Livet sa...

susanna: ja!! :D

Jo det ska nog gå att klämma in en promenad plus latte. Vi kan väl höras på fb!

Unknown sa...

Ja den var snygg!

ingy sa...

ja den är grymt snygg! hon gör jättesnygga kläder! måste bara *hrm* gå ner lite. hehe. sen ska det shoppas! ;) men jag har köpt en stegräknare nu. haha!

Löpning & Livet sa...

mialena: visst är den!

ingela: ja skitsnygga saker verkligen! du får anlita mig och vårt företag för lite kostrådgivning ;) Inte för att jag tycker du behöver gå ner i vikt, men vi behöver kunder :)

ingy sa...

haha, ja jag får ta o göra det! ;) träffade en bekant ute igår, hon hade gått ner 12 kg, var en helt ny människa! skitsnygg! jesper käne inte igen henne... hehe.