fredag 9 maj 2008

Skokärlek

Igår var jag och Ellen förbi Löplabbet och kände lite på snabbskorna. Dock bara i handen eftersom jag insåg att om jag skulle sätta dem på mig och testspringa skulle jag vara fast. Det tror jag visserligen att jag redan är. Vilken skillnad viktmässigt! De väger ju ingenting! Extra kär blev jag nog i de röda Saucony Type A2 som River numera flyger fram i. Det faktum att rött är supersnyggt och att det faktiskt står "Kiss this" under hälen gjorde ju inte kärleken mindre direkt. (Sen vet jag ju inte om de passar mig, men det känns mindre viktigt just nu)

När jag berättade för Martin om mitt löplabbsbesök i morse (Igår hann vi inte ses eftersom ölorientering med jobbet stod på schemat för hans del. Hm.. visst borde jag få en extra fin och dyr present som kompensation för att vi inte hann ses på vår 4-års dag?!!) säger han (ungefär): "Ja, jag kanske ska ta mig råd att köpa ett par då". "Nej det får du inte! Isåfall får du köpa ett par till mig också!" kontrade jag med. Hallå! Nån rättvisa får det väl lov att vara! Han springer ju redan så himla mycket snabbare än jag.

Nu ska jag ge mig ut i mina osnabba Nike Air Structure Triax +10 och springa ett superlugnt distanspass.

3 kommentarer:

Puma sa...

fler snabbskor åt folket! om han ska ha ska ju du också ha!! :)

Löpning & Livet sa...

Puma: Ja, visst ska jag! :D

Anonym sa...

Hehe. Hitills är jag MYCKET nöjd och om du har ett någotsånär neutralt löpsteg borde dom passa dig bra. Det vet dom mer om på tex Löplabbet :P. Att dom är så lätta, så snygga och har sån "fartkänsla" i sig gör nog att man springer snabbare rent psykiskt av bara det. Förhoppningsvis visar sig i benen också... (tack för länken, jag tycker om när andra bloggare länkar till mig. hehe)