söndag 25 maj 2008

Benen och jag längtar ut

Benen börjar återhämta sig, de börjar längta ut. De känns inte helt på topp men det är länge kvar av vilan. Så de får ge sig till tåls ett tag till. Inte förän i morgon kväll är det dags att stoppa fötterna i skorna, sätta sig på cykeln och trampa iväg till Skatås. Där kommer det bli långa och jobbiga intervaller, men eftersom benen kommer vara pigga och utvilade kommer det gå superbra. Tiden på jobbet idag kommer också gå fort och snart är klockan sju (bara sex och en halv timme kvar..) och jag får gå hem. Tankens kraft är stor.

3 kommentarer:

ingy sa...

Önskar att jag hade energi och även tyckte om att springa. Jag tycker bara det är jobbigt och tråkigt. Har inget flås alls. Hehe. Får hålla mig till promenaderna och dansgolvet ;)
Snart blir det bläckfisksallad! Kan bli väldigt intressant...

Erika sa...

Det är skönt att längta.. och njutningsfullt att få utföra. Känslan efteråt är obeskrivlig..

Behöver lite hjälp av dig, ska köpa protein som jag kan göra drink av. Vad är det jag ska leta efter? Vi har en butik som heter Budo & Fitness här i stan där jag tänkte handla. Du vet ju på ett ungefär hur jag är byggd, vad är det jag behöver? :)

Kram

Löpning & Livet sa...

ingy: Testa och ha lite tålamod, rätt som det är är du också en löparnörd! :) Men dansgolv är också bra :) Synd att jag praktiserar det alldeles för sällan :)

erika: ja det har du rätt i! :)

Ang proteinpulver och sånt så är ju jag verkligen inget fan av det och förespråkar vanlig mat både protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler i ett) ist.. Jag ser kosttillskott endast som att ha att ta till när man verkligen inte hinner/kan äta vanlig mat.. Vad har du tänkt att använda pulvret till? Som mellanmål eller efter träning?

kram kram