onsdag 21 maj 2008

Inget halsont idag!

Min kropp är lite underlig ibland. Det har hänt flera gånger på sista tiden att jag känt av halsen eller något annat förkylningssymtom ena dagen, för att sedan vara helt frisk dagen efter. Konstigt, men jag klagar inte. Hellre en dag än många! Jag har dock insett att jag kanske får ta det lite lugnare den här veckan; distanserna får kortas ner lite och intensiteten sänkas något. Efter lördagens lopp behövs faktiskt en lite lugnar vecka vare sig jag vill eller inte.. Men nästa vecka kommer jag att vara på G igen! Då ska milformen börja slipas! Den 14/6 är det nämligen dags för en liten formkoll. Karlstad statslopp ska, förutsatt att jag hinner anmäla mig i tid (måste vänta in lönen innan det kan bli av), springas då. Ärligt talat har jag ingen aning om vad jag kommer att springa på för tid. Det är en flack bana så chansen att jag lyckas komma in under 50min finns. Men jag ska försöka att inte ha några förhoppningar eller krav på mig själv, bara göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker. I slutet av sommaren, på midnattsloppet och tjejmilen däremot, då ska jag springa snabbt! Jag blev väldigt sugen och peppad av Karins PB igår!

7 kommentarer:

Sofy sa...

Sofy tippar: 47.21

Fast jag tror det kan gå fortare än så. Härligt att höra att halsen är bra igen!

Kram

Löpning & Livet sa...

sofy: haha varför just 47,21? :)Men det är kul att du tror på mig!

Erika sa...

Åh så skönt att höra att du är back on track. Ta det lite lugnt nu och låt kroppen vila till nästa vecka.
Kram

Anonym sa...

Skönt att du känner dig bättre! Ja ibland får man ta det lite lugnt. Nadja

Karin sa...

Klart du kommer under 50! Det är jag säker på! Kul att mitt PB kunde inspirera lite, jag hade jättekul! Nu vill jag bara hitta fler lopp, för jag vet att jag kan ge mer. Jag fegar lite ibland, rädd för att inte orka hålla tempot hela vägen.
Skönt att kroppen bestämde sig för att vara frisk! =)

Anonym sa...

Himla bra förkylning som inte blev värre än så :)
Jag är stensäker på att du kommer under 50 på milen. Kämpa på!

Löpning & Livet sa...

erika: jepp det ska jag försöka med :)

nadja: ja det är lätt att glömam ibland..

nike: jag är likadan! Vågar inte riktigt gå på för fullt utan är rädd för att ta slut och dö :)

anna: jo synd att de inte alltid kunde vara så bra ! :) Tack för supporten också :)