torsdag 22 maj 2008

Grattis pappsen!

Idag fyller min pappa år. 46 för att vara exakt. Det kanske inte låter så mycket för att vara en pappa till en 26 åring och en 23 åring och det är det ju inte heller. Fördelen med att ha unga föräldrar (mamma fyller snart 45) är att de kommer vara förhållandevis unga den dagen jag får en bäbis och alltså kan ta hand om den ibland (synd bara att det är nästan 30mil mellan oss..) ;) Nackdelen är att de (mest pappa faktiskt) ibland tror att de är lite väl unga. Att stöta på pappa när man är ute och festar är inte så kul. Inte för att det händer nuförtiden, men när jag gick i gymnasiet hände det någon gång då och då att jag träffade på pappsen när jag var ute. (Kan i och för sig delvis ha berott på att det bara finns ett ställe man kan tänka sig att gå till i Arvika) Haha. Men numera är han omgift och har fått tre plastbarn och en hund på köpet så han håller sig mest hemma om lördagkvällarna. Btw är mamma också omgift och när jag var 18 år fick jag en halvsyster. Det kändes lite konstigt då, men nu är det mest kul! Att ha tre plastsyskon är föresten också bara kul, speciellt på julafton och när man fyller år. :)

Grattis pappsen!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis pappsen! :)
Jag fick lämna och hämta min lilla pappa vid raggarbilspartaj i somras (hans kompis har fin bil, pappsen ville bara åt musiken. Sa han... ;). Rätt surrealistiskt kan man säga. Och han är ändå 62!

Puma sa...

grattis till din pappa! lite roligt, mina föräldrar är exakt lika gamla som dina, fast 1 år äldre. men så är ju jag 1 år äldre än dig också... men jag håller med om att det är roligt med unga föräldrar, dels för att man kan göra aktiva saker ihop - men även för att de på något sätt ligger närmre vår generation också. :-)

Löpning & Livet sa...

mialena: haha, jag känner igen det där :) Men det är ju bättre att de är ute och roar sig än att de bara sitter hemma och har tråkigt :)

puma: nä, vad roligt! :) Och det är absolut mest fördelar!