lördag 17 maj 2008

Kort rapport

1.48.20 (kanske några sekunder till, minns inte den exakta tiden) Jag är både nöjd och missnöjd. Nöjd över att jag förbättrat mig med drygt 8 minuter sen förra året. Missnöjd över att jag inte sprang närmare 1.45. Utförligare rapport kommer imorn. Måste lägga mig i soffan och kurera min huvudvärk med lite chips, film och massa vatten (jag är även sjukt sugen på en kall öl. Jag som nästan aldrig dricker öl. Konstigt!). Imorn ska jag även läsa hur det gick för er andra som sprang. Det ser jag fram emot!

Uppdate: Martin sprang på 1.31.12! Inte behöver han några snabbskor. Han kan få köpa ett par till mig istället.

7 kommentarer:

Anonym sa...

8 minuter är en grymt bra förbättring. Grattis till ett väl genomfört lopp. Nu fortsätter vi träna mot nya mål, visst?!

Villa Carl Larsson sa...

Jag tycker i alla fall att det var en riktigt bra tid!! Hoppas det var roligt :) Min sambo sprang förra året och då var jag där och tittade. Det var också kul att bara titta på.

Anonym sa...

Grattis till ett jättebra lopp! 8 minuters förbättring är grymt!

lina sa...

Bra gjort Andréa, en sådan förbättring av tiden är ju galet bra tycker jag! Ta hand om dig nu!

Cizzi sa...

kanonbra jobbat =)

Susanna sa...

Förbättrat dig med åtta minuter?! Det är ju helt galet! =D

Löpning & Livet sa...

river: tack! Jo du har rätt, jag får vara nöjd med det. Ett tag, nu ska vi träna! :)

jozan: tack! :)

anna: tack! Jo om jag förbättrar mig med åtta minuter nästa år också springer jag ju lika snabbt som snabba du! :D

lina: tack! Ska försöka ta hand om kroppen på bästa sätt :)

lilla c: tackar! :)

susanna: :D Din entusiasm (hur stavas det??) värmer!