fredag 16 maj 2008

Idag är en ny dag

Visserligen blev det inte tillräckligt många timmar sömn inatt heller, men åtminstone mer än 4. Och direkt jag slutar jobba vid halv elva ska jag hemma och sova ett par timmar. Och äta och dricka en massa såklart. Sen bär det iväg ut på ett kort och lätt distanspass och därefter ska vi hämta våra nummerlappar!! Jag ser fram emot att få gå runt på sportmässan även fast jag inte har råd att köpa nåt. Det är inspirerande och kul att titta på alla fina kläder och annat kul. Kanske får man höra några intervjuer med elitlöpare också. Det är inspirerande om nåt!

Tack för allt ert stöd och era fina kommentarer! Vilken tur att jag har er! ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Idag är det jag som sovit 4 timmar. Då somnar jag iof lättare ikväll. Ska också hämta ut nummerlapparna ikväll och gå runt på mässan :P. Lycka till med uppladdningen och imorgon! :)

Löpning & Livet sa...

river: Usch det är inte bra att sova så lite! Speciellt inte som uppladdning inför ett lopp. Om vi inte springer på varann så får du också lycka till! Du kommer springa snabbt! :D

Anonym sa...

Ne, jag vet! Det känns lite frustrerande att det blev så sent igår, men jag var tvungen att städa när halva familjen från norrland kommer ner. Jag har på känn att du springer fort :). Ska bli spännande att läsa alla löparbloggar på kvällen om hur det har gått för alla!

Anonym sa...

Å vad avis jag blir på alla er göteborgare som kan tjyvstarta äventyret redan ikväll. Det finns ju inget roligare än sportmässor och nummerlappar. Själv får jag vänta till i morgon. Lycka nu så mycket till i morgon!

Sofy sa...

Wohooo Nu händer det!!!

Kul kul kul!
(Fan att jag är i dala-skogarna hela helgen ochj inte kan följa direkt!) Tror nästan att jag avkräver dig ett sms om hur det gått! Går det för sig?!

Kram kram

Felicitas sa...

Åh... LYCKA TILL i helgen sötis, det kommer att gå strålande!!! :D

Löpning & Livet sa...

river: haha jo det brukar vara bäst att städa när familjen kommer på besök :)

anna: lycka till själv!

sofy: klart du får! :D

felicitas: eftersom jag inbillar mig att det betyder otur att säga tack när någon säger lycka till,(har hört det nångång för länge sen)så gör jag inte det :D

Susanna sa...

Skönt att det känns lättare idag. Hoppas att morgondagen blir helt fantastiskt rolig och att du slår alla dina rekord flera gånger om. Lycka till!!!

Karin sa...

Lycka till imorgon!! Sov ordentligt och ät så kommer du vara sjukt snabb! Kram

Löpning & Livet sa...

susanna: jepp idag är en ny dag :)

nike: tack desamma! :)