onsdag 7 maj 2008

Rapport

Tror tyvärr att det lutar åt en förkylning trots allt. Inte superallvarlig, men tillräckligt allvarlig för att jag ska bli orolig för hur det kommer kännas den 17:e. Tur att det är tio dagar kvar. Fördelen med att det är en förkylning och inte pollenskiten som redan kommit, är att jag inte blir helt däckad av trötthet. Själva allergin gör mig trött och medicinen gör mig mer än megatrött. Jag vill verkligen inte att det ska bli en regnig sommar i år igen, men förra året var det onekligen lättare att orka träna än det brukar. Kan det inte uppfinnas en medicin som man inte blir trött av?

Jaja, om man ska se nåt positivt i det hela så har jag iallafall inte ont i halsen och kan därmed träna lite lugnt (om det inte blir värre förståss). Jag vill inte tappa den lilla form jag lyckats skapa under vintern och våren. Bättre med några lugna pass fram till tävling än inga alls. Hur det ska gå med tömningspass och sånt vet jag inte. I värsta fall får jag hoppa det och bara äta lite extra. Det är ju trots allt inget Lidingölopp eller marathon jag ska springa. Och det är ju ingen "riktig" kolhydratupladdning jag tänkt köra. Bara min egena modifierade variant som är inspirerad av uppladdningens. Usch, jag ser inte fram emot allt ätande (nog för att jag gillar att äta, men inte att trycka i mig SÅ stora mängder). Tur att det finns godis (mycket energi och mycket kolhydrater men liten mättnad)!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det inte är någon långvarig förkylning! Det är ju liksom inte läge nu. Själv är jag mega-hispig och går omvägar när jag hör någon som hostar... SOm sagt: hoppas det går över superduperfort!!!

Anonym sa...

Nej, vilket otajmad förkylning....! Jag håller tummarna för att den försvinner illa kvickt!

Sofy sa...

OH NOOOOOOO! Krya på dig darling, tur att det är många dagar kvar ännu. Spännande det där med uppladdning, själv gjorde jag inte så stora förändringar inför marathonet faktiskt ( ung och dum, ha, ha...!) Åt rejält lass pasta med köttfärsås dagen innan, började vattenladda två dagar innan och åt pasta till frukost på tävlingsdan, hi, hi... sen var det bara att köra!

Hoppas socialiseringsrundan blir bra! Kram kram

(ps, ja, det är samma cirkelpass, bara att hoppa på flyget...dessvärre tror jag att jobbet sätter stop idag)

Mela sa...

Åh, jag har en allergimedicin som jag INTE blir trött av - kanske värd att prova? Aerius heter den...

Hoppas förkylningen går över!

Anonym sa...

Nejnejnej. Du kan ju inte gå och bli sjuk nu. Du som verkar vara i så fin löparform! Kurera dig nu, ta en vilodag och ladda med antioxidanter :P

Löpning & Livet sa...

anna: Nej jag hoppas verkligen den går över fort! helst före ikväll :)

elin: ja verkligen otur!

sofy: Ja det är lite coolt hur mycket man kan påverka prestationen genom att äta och dricka!

mela: Åh! Måste definitivt testas!!

Löpning & Livet sa...

river: nej jag vet! vilodag blir det nästan.. vårruset väntar ikväll, men eftersom det är så himla mycket folk så går det inte springa snabbt även om jag velat.. och mindre än 5km.. men fram till dess ska jag vila som bara den och äta en massa :D