fredag 16 maj 2008

Laddning

Nummerlappen är hämtad, pastavattnet står på spisen och godis finns i godisskålen. 5km lätt distans har klarats av så nu är det bara att äta, dricka och sova. Sen ska jag springa snabbt, snabbare, snabbast!

4 kommentarer:

TheLoonyNail sa...

Lycka till imorgon!!!

Erika sa...

Lycka till imorrn Andréa! Hoppas det går bra för dig/er och att ni får ett bra löparväder.
Kram

M. sa...

tittar in för att önska dig lycka till idag, samt att du får en riktigt bra lördag i övrigt:) får man fråga vad du har för startnummer? en bekant till mig fick ett nummer bland de sista så hon är lite frusterad. hoppas att ditt nummer är bättre:) ha det bra och take care!

Löpning & Livet sa...

Alla: eftersom det betyder otur (?) att säga tack så gör jag inte det :D

Molly: jag har nr 20567 (tror jag) och startar i grupp 5 vilket är mycket bättre än förra året då jag startade i startgrupp 11!