torsdag 29 maj 2008

Trubbel och bloggpromenad

Det är inte ofta jag saknar att ha en bil men nu gör jag det. Sitter och kollar tåg/buss till och från Karlstad den 13-14 juni. Att åka dit på fredagen är inget problem, det går hur många tåg som helst, men att ta sig hem efter loppet på lördagen verkar ju omöjligt. Starten går strax efter 14 och det sista tåget går 16.32. Sista bussen går ännu tidigare och det känns lite väl stressigt att hinna på den tiden, man vill ju gärna hinna duscha av sig lite också. Eftersom jag ska jobba på söndagen kan jag inte åka hem då heller. Det är nu jag skulle haft en bil. Inte för att jag har nåt körkort men jag tänker att om jag hade haft en bil hade jag nog haft ett körkort också. Damn. Får kolla lite mer på alternativa resesätt ikväll, men det ser dystert ut just nu. Åh! Jag vill verkligen inte ställa in bara på grund av att jag inte tar mig hem! Jag vill springa ett lopp under försommaren och testa formen ju! Även om jag inte kommer vara på topp direkt (vilket jag hoppas att jag är i slutet av augusti!) skulle det vara kul med ett millopp för att se hur jag ligger till liksom.. Och så vill jag ju kolla in min kompis Maries nya (hm.. räknas den som ny när hon har bot där i två år?) lya som jag inte har haft möjlighet att se än! Jäkla SJ och Swebus!

Nu ska jag trösta mig med lite sol (igen, ibland är det lyx att inte jobba heltid) och i eftermiddag väntar promenad med Susanna! I övrigt är det vilo- och återhämtningsdag idag. Det är nu jag ska bli starkare och snabbare! Ha det bra i solen sötisar!

8 kommentarer:

Felicitas sa...

Hoppas att det löser sig med resan!! Det finns ingen du kan samåka med (det har du ju säkert redan funderat över, men ändå..)?

Villa Carl Larsson sa...

Åh vad surt om du måste ställa in loppet bara för att det inte går att ta sig hem. Ibland är de bra konstiga SJ och Swebus. Hmm.. Du har ingen kompis eller så som kan förbarma sig över dig och tänkas skjutsa. Då kanske hon/han kan hejja på dig också ju :) Hoppas det löser sig.
Kram

Anonym sa...

Du får springa fort som attan och skippa duschen. Fick jag göra efter mitt första lidingölopp (10 km)... Svabbade av det värsta på toaletten bara. Gick finfint. Fick hela tågvagnen för mig själv sen... (det sista var inte sant!)

Anonym sa...

Alt. 1. Har du kollat Säfflebussen åxå?

Alt. 2. Du kan ju alltid kolla om det går att åka från nån annan stad i närheten av Ksta, i så fall kör jag dig en bit vettu.

Alt. 3. Hur lång tid tar loppet att springa? Jag kan ju alltid leka taxi och köra dig hem från loppet så att du snabbt hinner duscha, å sen köra dig till tåget. Vi kan ju fixa matlåda åxå. Nemas problemas. Klart du ska hinna springa liksom! :-)

Pyss!

Löpning & Livet sa...

Jo jag får kolla upp alternativa möjligheter så fort jag får tid. Nu ska ajg på promenad! :)

Marie: jag återkommer när jag vet mer. Du är så söt som vill leka taxi! :D

lina sa...

Hoppas det löser sig!!!Hoppas det var en härlig prommis!!!

Sofy sa...

Nä, usch vad trist. Hoppas att du fixade till det till slut! Kram kram!

Löpning & Livet sa...

lina och sofy: det ser mörkt ut tyvärr :(