måndag 26 maj 2008

Förvirrad

Idag är en sån där dag när jag inte kan tänka några klara tankar och inte får något gjort. Allt bara snurrar runt i huvudet och jag kan inte ta några beslut om någonting och än mindre ta tag i saker jag borde få gjorda. Det enda jag orkat med (förutom att jobba fem timmar på morgonen) är att peta i mig lite lunch och sova i flera timmar. Försökte läsa, men kunde inte koncentrera mig så jag la ner boken och tänkte att jag sover lite istället. Det var nära att jag inte kunde göra det ens. Ett enda virrvarv i huvudet och ingen ro i kroppen. Men tydligen var jag trött för helt plötsligt, utan att jag visste hur det hade gått till, vaknade jag och klockan var nästan två timmar senare. Då kommer nästa problem; att bringa tillräcklingt mycket kraft för att ta mig upp ur sängen. Men det var helt omöjligt och jag tänkte att jag ligger kvar och tänker ut vad jag ska laga till middag sen. Men nej, det gick inte det heller och det tog drygt en halvtimme innan jag kunde tvinga benen över sängkanten, sätta på datorn och gå ut i köket och fixa mellanmål. Nu sitter jag här och skriver. Alltid något.

8 kommentarer:

Sofy sa...

äsch. Du kan ju alltid skylla på att du måste ladda för den där maran... (precis som blivande fäder blir skengravida och går upp några kilon blir ju vi löpare/bloggare ofantligt slitna och trötta av allt maratonladd) Så det så.

Verkligen bra med Anna, jag hoppas att tjejmilen blir lätt att genomföra, hi, hi. Här snackar vi behov av intervallträning om man ska hinna komma i löpform...Sprang typ 20 minuter i morse ( för att framkalla knäont, vilket inte riktigt lyckades vilket kanske ska ses som ett fall framåt igen) KRAM!

Susanna sa...

Usch det är kasst när man inte kan fokusera tankarna... Och det är verkligen helt omöjligt att ta sig ur sängen när man sovit länge på dagen. Det är ju så skönt att somna om =)

Hoppas du hittar något kul OCH vettigt att utföra ;)

Felicitas sa...

Haha! Du är åtminstone SÖT! :D

Anonym sa...

Hej! Jag vet inte om jag har kommit rätt om jag har en fråga när det gäller löpning och kondition, det visar väl sig!

Såhär står det till: Jag är en tjej på 17 (snart 18) år. Jag tränar på gym 4 ggr i veckan och 1 spinningpass i veckan, plus skolidrott och två konditionspass på skoltid då jag valt att inrikta mig på kondition och styrke. Klassen ska nu på måndag löpa 5 km för att se om vi kan förbättra tiden man fick i våras. Nu till helgen är det stadsfest vilket innebär alkohol, ser fram emot det! Det jag undrar är om jag kommer göra sämre ifrån mig på 5 km-testet måndagen efter denna helg? Jag är ingen stordrickare, men ändå! Hur pass mycket påverkar alkohol konditionen eller träningen överhuvudtaget? Jag vill ju göra bra ifrån mig på måndag! Väldigt, väldigt tacksam för svar (gärna innan helgen)! Kram

Anonym sa...

Svara bland kommentarerna så är jag nöjd :) Jag återkommer.

Villa Carl Larsson sa...

Ja du.. sånna där dagar har jag också haft. I alla fall att jag är så trött och bara vill sova för att ögonen faller igen. Problemet brukar ju vara det att när man väl somnar på dagen blir man som en zombie efteråt. Det blir liksom en kraftansträngning att komma igång igen.
Snart är du på G och pigg och alert igen :)

Cizzi sa...

ibland har man som sagt sånna dagar. Förhoppningsvis har kroppen fått vila ut och du vaknar med nya krafter imorgon! =)

Löpning & Livet sa...

sofy: haha :) Kanske ligger nåt i det, för jag blir mer och mer nervös för varje dag :) Kram!

susanna: ja man blir som en zombie :)

felicitas: Tack sötnos :)

anonym: kul med både fest och löpning! :) Att gå in på hur alkohol påverkar kroppen skulle bli ett vldigt långt inlägg, men jag kan sammanfatta det med att alkohol i stora mängder inte är bra för kroppen, men att dricka 1-2 öl/glas vin/drinkar är ingen fara. Att däremot supa sig full två dagar innan man ska prestera är ju inte det smartaste.. :) Så; drick ett eller ett par glas med gott samvete och ät och drick sen ordentligt när du kommer hem och under söndagen så ska du se att du kommer att slå din förra tid! :)

jozan: Zombie ja.. :D

cizzi: idag är jag pigg! :)