tisdag 20 maj 2008

Nej nej nej!

Det känns som om jag har lite ont i halsen. Pyttelite. Så jag dricker te med honung och hoppas det är inbillning. Men några (super)långa intervaller blir det inte idag. Får inte riskera nåt nu när jag ska börja en ny träningsperiod. Får bli ett lätt, eller möjligtvis medelhårt, distanspass idag också. Börjar det göra mer ont stannar jag hemma. Men det vill jag inte så det är bäst för halsen att den håller sig i skinnet!

Uppdate: Ok, jag ger upp! Nu har jag även fått huvudvärk och lite ont i ena örat. Dessutom värker höger ringtå när jag har skor på mig. Kroppen vill vist inte träna idag.. Blä.

8 kommentarer:

M. sa...

testa med ett avkok på färsk ingefära. det kan hjälpa:) hoppas att du inte blir sjuk:) ha det så bra:)

Felicitas sa...

Ajajaj! Hoppas att det bara är inbillning!! :-S

Erika sa...

en liter äppeljos, tre vitlöksklyftor, en matsked pepparrot och skaka allt. Drick en "äggkopp" av drycken nu innan du blir förkyld. Skitäckligt men funkade varje gång när jag var yngre och var på väg att bli dålig.
Krya på dig!

Löpning & Livet sa...

molly: kanske får testa det, jag har faktiskt ingefära hemma!

felicitas: det hoppas jag med!

erika: låter äckligt ja :D

lina sa...

Vilken otur du har!!! Hoppas det känns bättre i morgon!

TheLoonyNail sa...

jag brukar göra min förkylningskur såhär :
ett glas vatten, 2-3 c-vitaminbrustabletter samt äppelcidervinäger. svep!
Brukar funka om man gör det i ett tidigt staium av förkylnignen :)

Cizzi sa...

nej vad tråkigt. hoppas det går över. NU =)

Löpning & Livet sa...

lina, vargungen och lilla c: idag känns det mycket bättre!! :)