lördag 10 maj 2008

Plågsam fartlek


Helt sjukt konstigt hur det kan kännas så olika från en dag till en annan. Igår kändes allt helt perfekt. Idag kändes allt förjävligt. Jag kan inte springa när det är så här varmt. Jag hoppas för allt i världen att det blir lite (mycket) svalare nästa helg. Nästan så att det hellre får regna. Men bara nästan. Dagen till ära blev det årspremiär för mina minimala hotpantstights eller vad man ska kalla dem. Att jag antagligen har alldeles för bleka och lite för tjocka lår för att det ska anses vara snyggt orkar jag inte bry mig om. När det är varmt vill jag ha så lite kläder som möjligt på mig. Gränsen går dock här. Jag skulle aldrig i livet ta av mig linnet. Inte ens om jag hade haft små bröst och platt mage.

10 kommentarer:

Susanna sa...

Jag skrev ett mail till dig, kolla in.

Och förresten kan inte DU skriva att du har tjocka lår eller oplatt mage. Du är en mest (synligt) vältränade kvinnan jag träffat på länge! Jag är sjukt imponerad över hur väl alla dina muslker syns!

Get a grip ;)

Felicitas sa...

Jag tycker att du är skitsnygg i hotpantisarna!! :D Skulle själv vilja ha ett par (oj, vad varmt det var i förmiddags!!), men mina lår ÄR stora (särskilt jämfört med dina!).. :P Kanske, kanske blir ett par snart, för det är för varmt att springa med såna som går ner över knäna.

Löpning & Livet sa...

Susanna: Åh vad kul, det ska jag genast kolla!

Haha, du är rolig du :D

felicitas: tackar ;) Vad jag minns såg jag inga stora lår på dig så du kan gå iväg och köpa ett par med en gång :D Man står verkligen inte ut i knälänga när det är såhär varmt!

Anonym sa...

M u s k u l ö s a lår, som alla vi vältränade bootcampdeltagare har, är hur snyggt som helst!!! :D
Tänk på alla trista soffliggare som aldrig kommer i närheten av en kraftfull kropp och löparglädje!

Unknown sa...

Jag ser inga tjocka lår! Men eftersom man oftast ser sina egna uppifrån blir ju perspektivet lite snett. (notera hur jag försöker intala mig själv att jag har muskulösa lår utan daller... ;) Jag tycker också dina hotpants är fina, med tanke på hettan vi har idag blir det nog premiär för mina egna. Ikväll. Sent, när solen gått ner.

Anonym sa...

Såna där hotpants-springbyxor har jag åxå. Det är ju fan helt omöjligt att springa i långa nu i värmen. (Gjorde misstaget att bege mig ut i spåret mitt på dagen idag, och lite bakis var jag åxå... Tuuuungt värre. Redan innan uppvärmningsvarvet var slut var mina ben som blytunnor...) Fast just nu är mina favoriter Mickes gamla hockeyshorts. De är knallblå, fula med JOFA tryckt över ena benet och alldeles för stora egentligen (om jag inte rullar upp dem femtioelva varv i midjan), men åh så sköna de är att springa i! Skulle dock behöva investera i ett par nya skor, har du några att rekommendera? Kram!! PS.När kommer du till Värmland?DS/Majsan

Anonym sa...

Du har INTE tjocka lår haha... Och det vet du med :o)!

Löpning & Livet sa...

emmelie: Nej det har du rätt i :D

mialena: Jo det liggeer nog nåt i det där :)

majsan: INTE träna när man är bakis! Inte bra :(

Angående skor så kan vi ta en tur till löplabbet när du kommer ner hit. För det gör du väl snart?! Jag kommer till karlstad 14:e juni och springer (om jag får ledigt) och ev till arvika helgen innan.

anna: kanske inte tjocka, men inte smala heller :) De är lagom för allt utom att springa i hotpants :D

Sus sa...

vad roligt att hitta likasinnad.
Syns på GBG-varvet och BTW du har snygga ben :)

Löpning & Livet sa...

sus: :D Lycka till!