tisdag 6 maj 2008

Aj

Träningsvärken är om möjligt ännu värre idag. Vaderna.. Ryggen.. Hur ska jag kunna springa backintervaller idag? Inte kommer det att bli en rolig upplevelse iallafall. Var och fick lite massage för ryggen igår men jag tror inte det hjälpte ett endaste dugg tyvärr. Jag var superstel i trapezius fick jag veta. Hm.. vill inte ens veta vad han tycker om mina ben och min rumpa.. nästan så att jag inte vågar gå dit nåt mer..

8 kommentarer:

Silverscreen sa...

Ja, visst är det värre idag. Helt sjukt :) Fast det är ju skönt att känna att man faktiskt gjort något! Kram

Sofy sa...

Ha, ha... ja, ryggen!!! Det måste vara allt det där boxandet som kopplade in hela ryggpartiet. Tiggde också till mig massage igår, fast hemmavarianten. Känns inte osm det hjälpte det heller ha, ha...Mina ben är lite bättre idag så jag skulle verkligen vilja jogga en tr, men det sätter antagligen knät stopp för. Ska nog prova lite i alla fall under Spejas eftermiddagspromenad.

jag skulle ha röstat på lite lugn fartlek istället för backintervaller, men det är jag det!


Kram

Felicitas sa...

Haha! Ja, jag håller med!! Ryggen är helt löjligt ontig! :) Jag tänkte jogga så smått igår, men jag ville inte behöva röra armarna (och därmed ryggen) så mycket eftersom det gjorde ont varje gång jag gjorde det... :)

Anonym sa...

Jag har slängt ut ett önskemål om tigerbalsam, voltaren, rollator samt en personlig assistent ett par dagar. Hoppas att nån ställer upp ;)
(med andra ord, helt sjukt vad ett par dagar i glatt träningssällskap kan göra)

Susanna sa...

Ja det är riktigt segt i kroppen idag. Förstår inte heller hur du ska klara av dina backintrevaller :) Man kan ju trösta sig med att vädret är inspirerande iaf.

Löpning & Livet sa...

silverscreen: ja det har du rätt i :)

sofy: haha, jag testade också att visa min färdigheter i yoga igår, det där med att nå handen alltså :) det funkade någorlunda, att stå på huvudet funkade däremot sämre haha

jo jag har insett att det inte blir några backintervaller idag, det blir ett varv på den kuperade "mördarmilen" ist; naturlig fartlek och backe i ett :)

felicitas: haha, men det känns bra att inte vara ensam om att ha ont iaf :)

ruth: haha, nä en rullstol kanske man skulle skaffa.. kan vara bra att ha efter nästa camp :)

susanna: ja, vädret ska man ju inte klaga på.. fast nu gör jag det ändå; jag hann bara ligga ute i en halvtimme innan det blev molningt :(

Erika sa...

Blogger Boot camp verkar inte ha lämnat någon utan träningsvärk. Är jättestel i ryggen fortfarande. Sprang igång benen idag med enda resultatet att de gör ännu ondare nu. Typiskt!

Massage lät skönt!!

Löpning & Livet sa...

erika: nej.. som tur är! känns ju bättre att alla har träningsvärk än om man var ensam om det :)