fredag 30 maj 2008

Ny dator och lite funderande

Vår nya dator har kommit så just nu ligger jag i sängen och bloggar! Det kanske inte låter så märkvärdigt i era moderna öron, men för mig som bara har haft tillgång till en stationär dator de senaste fyra åren är det stort :)

Ligger även och funderar över som dagens fartlekspass ska springas nu eller i eftermiddag/kväll efter jobbet. Var ju vilodag igår men jag känner mig ändå lite seg nu. Kan ju ha berott på den 2 timmar långa promenden med Susanna igår, men jag tror inte det. Det är en annan känsla. När jag vaknade kändes det som om jag hade varit på fest igår och nu känner jag mig lite lätt bakis. Skumt! Fast när jag tänker efter kan det nog bero på vätskebrist. Var ju ute i solen nästan hela dagen igår och drack nog inte tillräckligt.. Då så, då beslutar jag mig här och nu för att ta fartleken ikväll (även om det kanske är varmare och jobbigare då) och nu gå till köket och hämta vatten! Punkt.

Jag funderar även på hur det ska bli med loppet i Karlstad. Ska kolla en sista gång om det finns några alternativa sätt att ta mig hem, men det lutar tyvärr åt att jag får ställa in. Som tur är har jag inte anmält mig än (men måste göra det idag om jag ska vara med) så jag förlorar iallafall inga pengar på att inte vara med. Bara stolthet. Jag gillar inte att säga att man ska göra någonting och sen inte göra det! Min plånbok blir visserligen bara glad över att inte vara med, den är lite hungrig som vanligt.. Varför finns det inte fler lopp här i Göteborg? I Stockholm finns ju lopp var och varannan helg, men här verkar det inte finnas några förän i slutet sommaren. Finns ju en del lopp i angränsande landskap, men det kräver också resor och krångel. Jag borde flytta till Stockholm helt enkelt.

3 kommentarer:

Cizzi sa...

visst är det härligt att kunna ligga i sängen och blogga? jag brukade sitta på balkongen, tills batteriet pajjade. måste köpa en förlängnings-sladd så jag kan sitta där igen =)

hoppas verkligen att det löser sig med loppet. vore ju galet tråkigt att ställa in pga av en sån sak =(

Sofy sa...

Ja det borde du!
(flytta till sthlm alltså)
Speciellt bra blir det om du flyttar till vasastan, säg typ Frejgatan? Upplandsgatan? vanadisvägen? Eller Norrtullsgatan? Hi, hi...

Grattis till ny dator, klart det är stort. KRAM! (Och spring och drick vatten nu!)

Löpning & Livet sa...

cizzi: ja jag har tänkt att jag ska sitta på cafér och jobba nu :) Haha jag kommer tröttna efter en dag :)

sofy: ja det hade inte varit fel :) Jag får nöja mig med att komma på besök tillsvidare! kramkram!