fredag 30 maj 2008

Besegrad

OK. Jag ger upp. Jag erkänner mig besegrad. Det senaste tåget går inte bara för tidigt, det går en sjukt lång omväg via Katrineholm (varför liksom?) för att sen bli buss till Göteborg. Hallå! Katrineholm är liksom liite åt fel håll! 5 timmar på tåg och buss svettig och uppstressad är inget kul. Att springa ett lopp och hela tiden tänka på att man har en tid att passa är inte heller kul. Jag vill att tävlingar ska vara en kul upplevelse och det blir det inte om man ska ha det såhär. Tråkigt men sant, det blir inget lopp den 14:e juni. :(

Imorn ska jag tröstshoppa! Och träna så att jag är i mitt livs form i slutet av augusti! Den formen får sen se till att hålla i sig fram till sista helgen i september. (Finalloppet i Skatås 1:a november ska jag bara springa för att det är kul och utan ambitioner. Oktober blir nämligen, precis som förra året, en återhämtningsmånad)

Nu ska jag äta en stor portion Fullkornsris och Chili sin carne. Sen ska jag iväg på första dagen på mitt nya jobb. Wich me luck! (Jag är lite rädd att jag ska svara med "fel jobb" i telefonen)

PS. Sorry Marie, jag får spana in ditt bo en annan gång.. Men jag kommer till Arvika på torsdag och stannar till måndag, då kan vi väl ses lite?

7 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Aj då vad synd. Och det är ju som du säger inget skoj om du ska måsta tänka på resan hem hela tiden och stressa upp dig för det. Då är det nog inte ens värt det. Bättre lycka en annan gång.

Jag önskar dig självklart lycka till! :) Kram

Susanna sa...

Kul med nya datorn, och skit med loppet... Tur iaf att du kan shoppa upp pengarna :)

Jag vaknade tidigt imorse av att jag var sjukt hungrig, så vår promenad ska nog inte underskattas ändå!

Lycka till idag! Du får ha en lapp framför dig med namnet på gymmet ;) Eller så får du säga fel, så lägger de på och testar att ringa igen, och då får du helt enkelt förställa rösten, haha.

Felicitas sa...

Nej, men vad trist! :( Men fasen vad du kommer att springa i augusti!! :D

Anonym sa...

Vad var det för lopp du skulle springa? Jag förstår att det blir jobbigt att åka så mycket för att komma till ett lopp och hela tiden var orolig att bli sen, du gjorde rätt i att skippa loppet, och det kommer ju fler lopp! Trevlig helg. Nadja

Löpning & Livet sa...

jozan: nje det känns inte som det ärt det nej..

susanna: ja jag blev så sugen på att köpa inredningsgrejjer efter att ha sett sofias bilder! :)

tack för tipsen föresten, men jag svarade rätt alla gånger telefonen ringde även utan lapp :)

felicitas: jo det är trist, men nu är jag arg och motiverad till att bli bättre! :)

nadja: det var karlstad stadslopp jag skulle springa.. men det finns fler lopp som tur är! :)

Anonym sa...

Lycka till på nya jobbet! Är det ett nytt gym du ska börja på? Vilket då?

Löpning & Livet sa...

River: ja det är ett nytt gym jag ska börja jobba extra på. Har ev ännu ett extrajobb på ett annat gym på gång också :) Tyvärr är båda bara som receptionist, men det är ju alltid bra att få in en fot på lite olika ställen!