lördag 24 maj 2008

Mera gnäll (jag lovar att jag ska sluta snart)

Det är återigen superfint väder ute när jag måste var inne och jobba. Minuterna släpar sig fram och mina ben är trötta. Men sätter jag mig ner somnar jag för jag är sjukt trött. Vi delade på en flaska rött igår till middagen, ett av mina favoritviner Selvarossa. Det passade superbra till pressad potatis, lättkokt sparris med lite smör och balsamvinägerstänk på och ugnsbakad qournfilé (lite improviserad rätt bestående av qourn, vitlök, rosmarin, soltorkad tomat, rosépeppar och matlagningsgrädde). Det passade ok till efterrätten (den vanliga med glass och bär i balsamvinäger- och kardemummasås som jag är beroende av) men inte till jobb dagen därpå. Jag har blivit så känslig att jag nästan kände mig lite bakis imorse. Inte mycket, men tillräckligt för att jag hellre skulle velat ligga kvar i sängen (det vill jag visserligen för det mesta) istället för att åka och jobba. Nu är jag som sagt mest trött och försöker dopa mig med kaffe. Det går dock inget vidare, jag har nog blivit immun mot koffein.. Benen är supersega och efter gårdagens hemska löpupplevelse (ok, nu tog jag i lite, så hemskt var det inte) har jag bestämt mig för att vila hela helgen. Lite småont här och där och totalstumma lår är inte kul att ha när man ska träna för rekord, så därför är det bäst att skämma bort de små liven lite. Ska försöka tigga till mig lite benmassage när jag kommer hem, men det är svårt att få till det bra när man inte har massagebänken hemma. Fast lite kanske det förhoppningsvis hjälper..

Nä, nu får det var slut på gnällandet! Positiva saker är;
1. Jag slutar jobba om lite mindre än två och en halv timme.
2. Jag får lön om 4 dagar
3. Det går sakta men säkert framåt med företaget
4. Jag ska åka hem till Arvika om 13 dagar.
5. Vi kanske ska köpa en laptop med mobilt bredband!!
6. Om (när) vi köper den kan jag sitta var som helst och blogga!
7. På tisdag är jag ledig, då är det förhoppningsvis sol.
8. Vi åker iväg och firar midsommar med goda vänner
9. 3:e juli är det festival och bästa barndomsvännernaträff igen!
10. Nu är det nästan bara två timmar kvar tills jag får stänga!

3 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Ibland måste man få gnälla. Allt verkar ju inte kunna vara på topp jämt sorgligt nog. Men finns det nergångar finns det uppgångar och då är det ju bara såå skoj :) När man blir på topp alltså hehe.
Trist att sitta inne när solen skiner ja. Själv måste jag plugga, men vad gör jag.. sitter här och läser bloggar istället. Mycket roligare. Men nu ska jag ta mig i kragen. Ha det så fint. Snart slutar du :) Positivt tänkande.. Ha det fint.

Susanna sa...

Den där middagen lät inte helt fel! Och jag kan gnälla lite ikapp med dig, för jag är lite sjuk igen, och kan heller inte ge mig ut i det underbara vädret =( Men du, det är ju antagligen fortfarande fint när du slutar! Ha en skön vilohelg.

Löpning & Livet sa...

jozan: ja det får man :)

susanna: nej den var supergod! :) Jobbigt med sjukdom dock, hoppas det går över snabbt så du kan vara ute i solen (och träna)!