lördag 24 maj 2008

Suck

Det är väldigt lugnt här på jobbet så jag har roat mig med att läsa lite inlägg i olika forum på funbeat. Eller så värst roande vet jag i och för sig inte om det är, jag blir mest arg över att folk som inte har nån koll alls, uttalar sig om det ena och det andra. Visst, var och en har rätt att säga vad de vill, men som jag nämnt några gånger tidigare finns vissa risker med att slänga ur sig massa kostråd hit och dit. Speciellt när det gäller viktnedgång och sånt, vilket väldigt många (tjejer framförallt) frågar om. Låt gå om det är folk med utbildning inom området som svarar (även om jag personligen inte skulle göra det) men när det skrivs rena faktafel av folk som inte har kunskapen blir jag arg. Jag måste sluta läsa! Men som med allt annat blir jag väl beroende och kommer inte att kunna.. :)

1 kommentar:

Villa Carl Larsson sa...

Jag håller med dig. Man får vara varsam med vad man skriver, speciellt om man bara utgår ifrån sig själv och inte från forskning och sådant som är bevisat. Då får man lägga dit ett "detta är bara vad jag tror och tycker".

Ha en skön lördag! :)