torsdag 1 maj 2008

Segt långpass och valborgsfirande

Igår kände jag mig faktiskt ganska laddad för långpass. Kan i och för sig ha att göra med att det inte väntade nån fartökning utan bara skulle gå i lugn fart hela tiden. Och lugnt gick det. Eller jag kanske ska säga segt. Supersegt! Det kändes som om jag sprang med myrsteg och jag ville inget hellre än att sätta mig på en spårvagn och åka hem. Men jag tvingade mig att fortsätta alla 23,5 kilometerna. (I slottsskogen såg jag en "Cillahund" och då blev jag glad och det kändes lite lättare några minuter.) När jag kom hem och la in tid och distans på funbeat insåg jag att det inte gick fullt så sakta som jag trodde, 5,32min/km, så då kändes det iallafall lite bättre. Men benen känns slitna nu och om det fortfarande känns så ikväll kommer jag att vila både idag och på fredag. Jag måste ju orka med den galna mängden träning som väntar i helgen. Nog för att backintervallerna skulle behövas, men jag vill inte riskera nåt nu när det bara är 17 dagar kvar!

Efter lite mat och vila kom Jenny förbi och vi drack ett glas vin och en gin&tonic och åt glass och bär. Sen blev jag övertalad att följa med ut och ta ett glas vin. Var på Lokal vilket är ett trevligt men trångt ställe. Väldigt lyxiga drinakar har de också, men sånt är jag för fattig för att köpa så det blev ett glas husets röda. Har ju druckit godare vin, men vad gör man.. Träffade på en kille från Arvika som jag inte pratat med på länge vilket var trevligt! Egentligen är det konstigt att man inte träffar på folk från Arvika tidigare eftersom halva stan har flyttat hit.

Inga kommentarer: