tisdag 29 april 2008

Mycket att göra (igen)

Jo.. Möten hela förmiddagen (fatta vad vuxet det låter) och nu jobb hela kvällen. Möten kan ju vara väldigt tråkiga. Men det var inte de här mötena för de hade nämligen med min framtida superkarriär (?) att göra. Eller vår. Vi kommer kanske inte tjäna några stora pengar såhär till en början, förmodligen inte ens kunna leva på det, men så småningom kanske. Drömma får man iallafall..

Ingen träning så långt ögat når heller. Jag vilar mig iform inför helgens stockholmstripp och vårens stora event! Eller vilar och vilar.. imorn blir det antingen backintervaller eller långpass. På torsdag blir det det av alternativen som inte blir imorgon. Men idag megavilar jag iallafall. På fredag också, då ska jag bara (förutom att jobba och åka tåg) äta massa mat och godis så att jag orkar med all träning!

Att åka iväg på sådana här saker är inte nåt jag brukar direkt. Att åka iväg för att bo hos en tjej, och träffa massa andra tjejer, som jag bara "pratat" med via nätet hör inte till vanligheterna. Jag är faktisk riktigt stolt över mig själv som vågar göra nåt sånt! Att jag som alltid ansetts vara lite blyg/tystlåten av mig ska göra nåt sånt här! Vad har hänt egentligen?? Jag både åker på boot camp och startar företag! Coolt.

13 kommentarer:

Susanna sa...

Självutveckling är underbart. Nervöst, men underbart :)

Ps. Jag är inte heller så van att åka iväg och träffa folk på det här viset. Tycker det ska bli väldigt skönt att hinna prata lite med dig på tågresan för att ha en trygg punkt någonstans, ;)

Puma sa...

ja det är två coola steg du tar! är nyfiken på ditt företagsprojekt så snälla, berätta meeer!

lina sa...

Ja, riktigt coolt! Häftigt med sådan utveckling. Hoppas ni får en underbar träningshelg!

Anonym sa...

bra.

Felicitas sa...

Ja, fasen vad imponerande det är!! Jag är inte heller van vid träffar som vår stundande, men jag ser väldigt mycket fram emot den och tror att det blir superkul! :D

ingy sa...

kul! spännande! :)

tack tack, intervjun gick bra tror jag! :) bara vänta o se nu antar jag...

Anonym sa...

Och jag är bara SÅÅÅ avis på er alla som ska bootcampa till helgen. Hade varit jättekul att träffa er alla på riktigt.

Och lycka till med företagsplanerna!

Sofy sa...

Välkommen!

Löpning & Livet sa...

susanna: ja!

puma: ok då :) Vill inte berätta för mycket nu i början, men vi kommer främst att inrikta oss på idrottsnutrition. Så här till en början kommer vi ju få tacka ja till allt som erbjuds, men målet är att i framtiden enbart kunna hålla på med det vi gilalr bäst; kost och idrott!

lina: tack! Det hoppas jag med :)

jenny: ja. grattis till dina intervjuer! vår tid börjar nu!

felicitas: skönt att veta att jag inte är ensam :) Ska bli så himla kul att träffa er alla!

ingy: åh, vad kul!

anna: ja synd att du inte kan komma!

sofy: tack sötis!

Anonym sa...

Hihi...Ja... Vad har hänt?? ;-) Duktig du är som ska på boot camp. Det låter kul! Men synd att vi inte hinner träffas in Götet i helgen (kommer nog inte förrän lördag tyvärr). Kanske hinner du med en fika på torsdag när jag landat vid tre? Innan tåget går. Kram!!

Löpning & Livet sa...

marie: nästa torsdag låter super!

Anonym sa...

jag börjar också bli avundsjuk på er som ska träffas på campen... =)
Ha't så kul!

Löpning & Livet sa...

funrun: ja synd att du inte ska vara med!