torsdag 3 april 2008

Panik!!!

Det kryper i hela kroppen och jag får panik bara jag tänker på att jag inte får träna idag heller. Tänk om allt slit är förgäves nu? Tänk om jag får börja om från början igen? Jag som har gjort lite framsteg och allt..

Ja, jag vet att det inte är så illa. Jag vet att jag inte kommer tappa allt, speciellt inte om jag kan börja träna igen i helgen. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka i de banorna. Fråga mig inte varför, det är väldigt onödigt!

Idag ska det byggas lite bokhyllor tror jag, hoppas att det går bra och att uppackandet av alla mina böcker kan få mig lite bättre till mods. Kanske kan det till och med bli fint i vardagsrummet, just nu ser det nämligen hemskt ut med kartonger över hela golvet, småsaker utspridda överallt och soffan mitt i rummet :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår paniken men det går ju lyckligtvis inte så fort att tappa allt. Du är snart på banan igen! Krya på dig :)

Löpning & Livet sa...

anna: nej jag vet, men det är som om hjärnan är delad i två läger, den ena är förnuftig och den andra har panik :)

Felicitas sa...

Jag förstår helt och fullt paniken och känslorna... Men det är ju tur att du har din förståndiga sida som kan prata rätt med den mindre förståndiga! ;)

Krya på dig!!

Löpning & Livet sa...

felicitas: haha jo :) fast just nu har den mindre förnuftiga sidan lite övertag.. men jag ska snart ut i solen och då kommer jag nog på bättre tankar :)