onsdag 16 april 2008

Svordommar i mängder!!!

Det är tydligen inte min dag idag. Glatt (för att slippa ta tag i jobbsökandet) börjar jag sätt upp cd-skivor på de fina vita hyllorna vi satte upp igår. Inte ett ont anande hann jag komma till hälften av den översta hyllan ungefär. Då bara släpper från väggen och alla skivor rasar ner på golvet! De flesta fodralen gick sönder så nu är hela golvet fullt av plastbitar i varierande storlek och väggen full av fula hål. Jävla väggar, varför kunde de inte bygga förr i tiden? Nästan så att jag överväger att överge skivorna helt till förmån för datorn.. Ja jag lyssnar ju inte direkt på skivorna ändå.. Men nej, jag gillar våra skivor! Även om jag numera överkonsumerar böcker istället för skivor som jag gjorde förr så ska de få stå framme. Suck! Bara att komma på nåt nytt alternativ då.. och packa ner skivorna i flyttkartongerna igen, de kanske trivdes där..

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas ni hade borrat och satt in plugg i väggen först?

Karin sa...

jäkla skitvägg! Ut och spring så blir du väl lugn sen? =) Lugn och harmonisk!

Sofy sa...

Gaaahhhhh!!!

gipsväggar behöver såna där specialskruvar (de heter typ Molly tror jag) Som spärrar upp sig och drar in taggar i gipset för att orka bära prylar man sätter upp... var det betong så är det ju bara plugga som gäller. usch vad trist med skivorna.

Kram

Löpning & Livet sa...

emma: nä, det var ju ingen betongvägg så vi trodde det skulle funka ändå..

nike: ja det brukar ju hjälpa :)

sofy. jo vi får nog köpa sånna.. trodde att de skruvarn avi hade skulle funka, men tydligen inte :( (Vi är inte så bra på det här med väggar och sånt :))

Anonym sa...

Åååh, så frusterande!!!
Om det är betong och du ska laga hålen, så köp inte spackel, köp Husfix - det är det bästa och enklaste (det sjunker inte som spackel gör i stora hål).

Anonym sa...

sorry, du hann svara på vad det var för väggtyp innan jag hann skriva klart! =)

lina sa...

Nej, så irriterande!!! Hoppas kvällen blir bättre!

Kram

Löpning & Livet sa...

funrun: tack för tipsen!

lina: det hoppas jag också.. kram!

Unknown sa...

Men fifan vad irriterande! Och det är ju alltid de fina specialfodralen som går sönder också, de i tråkstandardformat kan man ju byta ut...

Löpning & Livet sa...

mialena: ja väldigt irriternade!!