onsdag 16 april 2008

Tråkspinning

Trots att jag är ledig idag studsade jag glatt upp ur sängen för att cykla iväg och köra lite morgonspinning. Med facit i hand hade det nog varit bättre att ligga kvar ett par timmar till. Alternativt ta en springtur istället. Jag blev så fruktansvärt besviken. Eftersom jag inte lyckades klämma in nåt pass förra veckan så längtade jag efter att få sitta på en spinningcykel. Men denna längtan förbyttes snabbt mot ilska och besvikelse över ett konstigt planerat och tråkigt pass. Som om inte det vore nog var det totalt omöjligt att komma upp i puls! Genomsnittet blev så lågt som 68% och som mest kom jag bara upp i 77% av max. Nä, det passet väljer jag inte igen!

Nu har jag massor att fixa med, leta (obefintliga) jobb, plocka upp alla miljoner cd-skivor ur kartongerna och sätta in dem i den nyuppsatta hyllan och sen kanske slappa framför ett avsnitt av greys! I eftermiddag väntar äntligen backintervall och ikväll date med Ellen! Kanske lyckas jag få med henne på backpasset också, men det är lite osäkert hur det var med hennes planering så vi får se. Ha nu en bra dag och hoppas solen skiner på er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Med tanke på mitt nya yrke så undrar jag vad du tyckte instruktören gjorde så fel? hur var passet uppbyggt? vad var det för musik? Utveckla gärna :)

Karin sa...

Usch vad trist att du lyckades pricka in att gå på just ett dåligt pass. Jag blir också irriterad när det inte är bra! Man blir ju lite bortskämd ibland, för vissa instruktörer är ju bara super!

Hoppas du hinner gå på det roliga tisdagspasset nästa vecka då!

M. sa...

ha en fortsatt bra dag du också:) hoppas att den blir bättre än den började.)

Löpning & Livet sa...

river: hm.. egentligen vet jag nog inte, det var bara helheten som var tråkig liksom.. och så var hon tyst typ hela tiden.. Visserligen gillar jag inte när instruktörern pratar eller peppar precis hela tiden heller, men lite får de gärna peppa och guida.. lagom är bäst :) Är iaf svårt att sätta fingret på vad det var som var tråkigt.. men jag ska fundera lite så återkommer jag om jag hittar lösningen =)

nike: ja himla typiskt :( Men som du säger så är man ju lite bortskämd.. hon var säkert inte dålig egentligen, bara i jämförelse med hon som har tisdagsdistansen..

molly: tack! nej jag hoppas det vänder nu :)