tisdag 22 april 2008

Linnepremiär

Idag blev det oplanerad premiär för att springa i linne. Eftersom det kändes lite väl varmt med tröja under uppvärmningen fick den åka av när det var dags för backlöpningen. Jag insåg dock väldigt snabbt att jag måste sola och få lite färg på min likbleka kropp. Jag är så blek att jag är genomskinlig. Men trots detta kändes det bra att få ta av sig lite kläder, fortsätter det att vara så här varmt kan jag nog springa i korta tights imorn. Själva löpningen gick helt ok även om benen var oväntat trötta. Lite konstigt eftersom de var jättepigga i söndags och jag hade vilodag igår. Men, men, ibland uppför sig inte kroppen som den borde.

Egentligen borde jag sitta och leta jobba nu, men det får vänta tills ikväll. Jag sak nog belöna mig själv med en stunds läsning i sängen. Ska försöka att inte somna, jag är ju ändå ledig imorn, men jag vet hur det brukar bli.. ögonen faller igen efter tio minuter..

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ja herregud, man borde onekligen sola lite grann. Jag ser ut som någonting mellan en Magnecyl brus och ett kopiatorpapper.

Löpning & Livet sa...

fredrik: haha jo jag hoppas på fint väder imorn då jag är ledig så att jag kan spendera nån timme i solen!

Unknown sa...

Jag är storkonsument av bodylotion med solbränneeffekt... Gillar inte att vara blårandig!

Anonym sa...

jag tog en tur i solariet igår. Blev en svag nyans brunare! Annars kör jag hardcore på brun-utan-sol...
Ang ett tidare inlägg om att vara hungrig. "Du som är så liten, hur kan du äta så mycket?" brukar folk kommentera. Det stämmer, är ständigt hungrig och äter enorma mängder. Mycket träning kräver sin energi...

Anonym sa...

Jag är brun men det syns inte under alla mina yllestrumpor, pyjamasbyxor och huvtröjor som jag kryper omkring i här hemma. Det är aptrist att vara sjuk! Hoppas snart kunna springa i linne jag också!

Anonym sa...

Ja visst är det varmt, vi har 23 grader i solen här nere i skåne! Jag insåg med i helgen att jag msåte bli ltie brun för jag är så vit så man blir bländad...men solarie är itne min grej så det får bli naturlig sol :)

Sofy sa...

Oj! fast ja, kanske var det lite varmt ändå med craft lager 2 våfflad tröja och tunn vindjacka... värme trekvartsbyxor och tunna löp-tights. Ha, ha-... men det blåste faktiskt lite i stockholmo idag. Så det så.

I morse på min morgonpromenad såg jag o spejs en kille med shorts och linne. Han var helt röd om armarna av kylan...det var faktiskt frost i gräset i morse!!!

Du är på g tjejen, fattar du att du kommer slå din tid på det där göteborgsvarvet med massa massa minuter??!!

Löpning & Livet sa...

mialena: Jo jag har kört lite med det till och från men det är så jobbigt när det färgar av sig på kläder och lakan och sånt :(

ruth: jo jag får nog grilla mig lite jag med :) Haha, jo man äter ju mer än de flesta..

anna: stackare! Hoppas du blir frisk snart så du kan ge dig ut i linne och korta tights! :)

nadja: jag gillar inte heller solarier så mycket.. ska försöka få nån timmes sol imorn när jag är ledig!!

Löpning & Livet sa...

sofy: oj, sådär mycket kläder har jag nog inte ens på mig på vintern :) Jag tycker det blir så mycket jobbigare när man är för varm.. Dock skulle jag inte ge mig ut i shorts och linne när det är frost ute :)

Massa minuter vet jag inte.. (men hoppas) men jag tycker att jag borde slå min förra tid lite iaf :)

Anonym sa...

Åh vad härligt med linne! Heeeeelt perfekt!

Anonym sa...

Sjukt. Vi har så mkt snö kvar här att linnepremiären får vänta säkert en månad minst!!

Löpning & Livet sa...

moa: Nog för att jag gillar vinter och snö, men nu är det nsart maj och då vill man ju ha vår! Hoppas den kommer upp till er också snart!