lördag 26 april 2008

Osmart

Jag har massa dötid och tråkigt här på jobbet ibland. Just nu är ett sånt tillfälle så jag bläddrade lite i nya nummret av Fitness (som jag förövrigt alltid är typ sist i världen att få hem, posten gillar nog inte mig..) och som vanligt vid den här tiden på året handlar mycket om beach 2008. Så himla töntigt! När ska folk lära sig att det är miljarder gånger bättre att röra på sig några gånger i veckan och äta varierat och regelbundet hela året istället för att försöka sig på nån meningslös diet och träningshysteri som är dömd att misslyckas?

Igår drack jag föresten ett väldigt gott rödvin så jag är lite trött idag. Synd att klockan går så sakta, jag vill hem!

7 kommentarer:

M. sa...

jag håller med dig om att dessa repotage och dieter är idioti och att man borde tänka långsiktigt över hela året, men tyvärr är väl många så inriktade på snabba resultat att de anammar dessa dieter. jag vet många som gör det och som har som mål att se snabba resultat. ha nu en riktigt bra dag:)

Anonym sa...

Vad säger du nu? Måste man träna heeeela året? Äsch då verkar det ju mycket bättre å gå ner 10 kilo på 2 veckor.... så slipper man plågas hela året liksom. För träna är ju jättehemskt. För att inte tala om hälsosam mat. Hugaligen.
*fniss*

Löpning & Livet sa...

molly: ja jag antar att det säljer.. ha en bra dag du med1

anna: :)

Em Löfgren sa...

kan inte merän hålla med och det roliga är att rubrikerna och de som skriver dem blir mer och mer stressade! först är det "4- månadser diet- gatanterat fin till sommaren" sen kommer "3 månadersdieten- slank till sommaren" sen "2månadersdieten- så blir du smal till semstern"detta följa av den nu rådande "bli slank till midsommardieten" och snart kommer "platta mage på 4 dagar".............

Löpning & Livet sa...

emliscious: haha.. jo det ligger nåt i det där :)

Susanna sa...

Haha, ja det är osmart, men ännu mer osmart är att jag läser alla reportage trots att jag redan vet allt. Förresten får jag också Fitenss runt en vecka efter alla andra. Svinigt av dem!

Löpning & Livet sa...

susanna: haha, jo jag läser ju också.. fast mest för att se vad de skriver för smörja :)